I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Dét med øjne så store som te-kopper … (det handler om eye-sculpting)

Er der én, der formår at kombinere modeverdenen med skønhedsverdenen, så er det Maria Hatzistefanis fra kultmærket Rodial – eller Mrs. Rodial som hun også kaldes – og hende havde jeg fornøjelsen af at tale med i formiddags, hvor hun gæstede København i anledning af lanceringen af The Ultimate Sculpting Collection som er Rodial-husets makeuplinje. Og ja, navnet afslører, hvad der er gang i, nemlig den store celebrity-tendens ‘sculpting’ eller ‘contouring’ om du vil, hvor du fremhæver visse dele af dit ansigt som kindben og kæbelinje. Det er der i og for sig ikke noget nyt i (andet end at Rodials teksturer er virkelig gode og naturlige) – det nye ligger i den spirende tendens med ‘eye sculpting’, altså at du bruger produkter til at åbne/løfte/fremhæve dine øjne. Hos Rodial hedder produkter Eye Sculpt og er en slags mousse-skygge i farven ‘taupe’ (det er sådan en grå-brun tone), der kan bruges af alle. De er ikke de eneste, der fokuserer på den trend lige nu. Jeg har skrevet om trylletapen fra Magic Stripes lige her og i denne video taler jeg med Uffe Buchard om trenden som også L’Oréal Paris er stor fortaler for.

Maria Hatzistefanis er i øvrigt efterhånden lidt af en celebrity selv. Læs lidt mere om hende her, hvor jeg taler med hende om flapperarme og Kate Bosworth og her, hvor vi taler om superfood-salat til huden. 

8 Kommentarer

 • Svar
  Mie
  4. februar 2016 kl. 14:32

  Kære skønhedsekspert, jeg har brug for rådgivning! 😉
  Jeg savner en bodylotion, der kan pleje og blødgøre min vintertørre hud.. har du bruget body lotion fra Purely Professional el. Gaelle Organic? Det er nogle af dem, jeg har i tankerne? Ligeledes mangler mit hår en god shampoo, og jeg har haft kig på Less is more, er der noget derfra, som du specielt kan anbefale? Mange tak!

  Knus Mie

 • Svar
  HeLene
  4. februar 2016 kl. 23:10

  Det lyder spændende, glæder mig at høre mere!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. februar 2016 kl. 12:50

  Kære Mie,

  Jeg iler med råd;) – altså, jeg er jo en oliepige, når det kommer til kroppen, men en bodylotion, som jeg altid kan anbefale, er Kiehl’s Creme de Corps. Den giver superblød hud (jeg bruger den nogen gange over bodyolien, hvis huden er ekstra vintertør). Gaelle Organic er også superfin og giver en smuk glød til huden, og Purely Professional er også virkelig god.

  Mht. Less is More, så elsker jeg deres Lindengloss Shampoo – duften er fantastisk. Men det afhænger jo lidt din hårtype, så vælg først og fremmest efter den.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie
  5. februar 2016 kl. 12:56

  Tusind tak, Charlotte! Jeg er også selv meget glad for olier, har lige prøvet olien fra PP, rigtig god! Dog er jeg også fan af lotion, at blande olie og lotion fungerer bedst for mig, så jeg hopper ud i at prøve lidt forskellige bodylotions 😉

  Uhh, den shampoo lyder god, jeg tjekker den straks ud – og fantastisk, de findes i rejsestørrelser, så kan jeg jo prøve lidt forskellige!

  God modeuge og weekend,
  Kh Mie

 • Svar
  Mie
  5. februar 2016 kl. 12:59

  Ps. kan du vælge – er Gaelle Organic el. PP bedst 😉 der er jo en anelse prisforskel… hihi, jeg er lidt økosnobbet 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. februar 2016 kl. 12:59

  I lige måde, Mie – og rigtig god fornøjelse med indsmøringen;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. februar 2016 kl. 13:17

  Åh, det er to meget forskellige produkter. Måske kan man sige, at Purely Professional er rigtig god til daglig pleje, mens Gaelle måske mere er en version til særlige lejligheder – hvis jeg nu skal dele dem op.

 • Svar
  Mie S. K.
  6. februar 2016 kl. 17:52

  Fedt, tak! Jeg prøver Purely Professional først, og så må jeg finde en god lejlighed/undskyld for at købe en meget lækkert, men virkelig dyr, bodylotion 😉

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...