I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er det vildeste hudplejeprodukt, jeg har prøvet

Sådan skriver fine Katrine Engberg (jo, du har garanteret læst flere – eller alle – hendes bestsellerkrimier) i det nye nummer af Alt for Damerne: ‘Det her er det vildeste hudplejeprodukt, jeg har prøvet! Olien fugter i dybden uden at lægge sig på huden, og får den til at stråle. Og så dufter den himmelsk’.

Det er (selvfølgelig, skulle jeg lige til at skrive) Vintner’s Daughter, Katrine taler om, og hun har brugt serummet i lang tid og har nu også tilføjet Essencen til sin faste plejerutine. Og hvis du følger Katrine Engberg på Instagram, vil du vide at hun vitterlig stråler.

Vi var så heldige at Katrine også inkluderede vores Digital Detox Mist fra Amly Botanicals om hvilken hun skriver: Denne rensende og beroligende ansigtsspray der neutraliserer negativ indvirkning af forurening og digital stråling, er genial for sådan en som mig, der rejser meget og ofte sidder ved en skærm.

Og yndlingsblushen Sun Touched: Jeg elsker denne her cremede blush, fordi den giver en diskret og naturlig glød til kinderne, som passer perfekt til en lidt makeupforskrækket type som mig.

Tusind tak for dine fine anbefalinger, Katrine.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...