I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhedspavillonen

Dét har jeg på hylderne i skønhedspavillonen!

Tak for hyggelige besøg i min lille skønhedspavillon i dag. Og kom endelig også forbi de næste par dage – jeg holder åbent både i morgen torsdag (der er jeg der desværre ikke selv, da jeg befinder mig hele dagen lige her<<, men Rosa står klar til at byde jer velkommen med både skønhedssnakke og mini-Valentino-parfumer, så længe lager haves) og igen fredag – begge dage fra 11-17. Lørdag holder jeg også åbent fra 10-14, og her byder jeg både på et glas vin og en særlig gæst, der ved alt om de virkelig populære koreanske sheet masks fra Mizon, jeg har taget ind. Er du maske-fan (who isn’t?), så kig endelig forbi. Så giver jeg samtidig gerne en guidet tour blandt de øvrige produkter på mine hylder, der tæller blandt andet tidens mest hypede ansigtsolie fra Napa som jeg har været så heldig at få lov at være den eneste, der sælger herhjemme. Det skriver jeg selvfølgelig meget mere om her på skønhedsbloggen, men kan hurtigt sige, at den er vanedannende. Så er du advaret. Jeg har også en særlig limited edition-version af Caudalíes berømte Beauty Elixir på hylderne – jo, det er den, hairbro replacement systems makeupartisterne, modellerne og designerne sværger til. Det er også en ganske særlig designer, der har iklædt den smukke blonder fra sin seneste kollektion. Så er der den fermenterede koreanske te-terapi fra Doctor Chou, som jeg drikker dagligt. Og den helt særlige botaniske mist, der er skabt af blomster og urter fra en eng i East Sussex, der har stået uberørt hen i over 25 år. Mere autentisk fås det ikke. Men kom ned og hør historierne, duft til produkterne, føl, smag og spørg.

Åbningstiderne er som følger: Onsdag 11-17 / Torsdag 11-17 / Fredag 11-17 (samt den første lørdag i måneden fra 10-14 – det er på lørdag!)

 

3 Kommentarer

 • Svar
  JLO
  1. september 2016 kl. 06:51

  Hej Charlotte
  Det ser meget fint ud og kommer snart forbi 🙂
  Vil det sige du ikke er at træffe i magasin i dag? For jeg har bestilt tid hos dig..
  God dag og på gensyn 😉

 • Svar
  JLO
  1. september 2016 kl. 06:53

  Hov! Jeg fik ikke set linket Jubii så ses vi!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. september 2016 kl. 07:54

  Jeg er absolut at træffe i Magasin i dag;) – hele dagen oven i købet. Jeg glæder mig meget til at se dig derinde.

  xxCharlotte

Efterlad en kommentar