I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

The face oil to end all face oils

Der faldt en vidunder-olie ned i min turban. Bogstaveligt talt. Og jeg havde jo læst om Vintner’s Daughter på utallige blogs og i udenlandske magasiner, der alle roser den til skyerne, men jeg havde ikke haft fingrene i den. Skønhedsbloggen over dem alle, Into The Gloss, har sågar kaldt den: The face oil to ends all face oils. Jeg er enig. Jeg fik Vintner’s Daughter leveret i min sommerferie til mit sommerhus (tusind tak, Julie!), og så var jeg solgt. Jeg har brugt den lige siden – 6-8 dråber hver dag – og udover gløden og den smukke, bløde hud, man får af den, har jeg på det nærmeste fralagt mig behovet for foundation og pudder. Da jeg havde brugt den en uge, mødte jeg April Gargiulo, der er den virkelig cool kvinde bag olien, da hun var i Danmark med sin mand (de bor i San Fransisco) og jeg viste hende min lille skønhedspavillon i Kongens Have. Nu står Vintner’s Daughter så smukt på hylderne hos mig, som det eneste sted i landet, og jeg er hooked. Det tænker jeg også, at I vil blive, hvis I først stikker fingrene i den (så pas på med det!) og den er i øvrigt fantastisk i kombination med et andet helt særligt produkt, jeg har fået på hylderne. Det skal jeg nok fortælle meget mere om også. April kommer i øvrigt af en vin-familie i Napa, så hele filosofien omkring olien er inspireret af den eksklusive vinproduktion, de står for, med kun det bedste af det bedste. Den indeholder derfor en helt særlig blanding af kun de bedste olier. Men kom ned og se for dig selv. Det kunne jo være, at det var lige præcis den olie, du kommer til at sværge til lang tid fremover.

PS: På opfordring har jeg nu også lagt den i min lille ILOVEBEAUTY-webshop. Det er lige her<<

14 Kommentarer

 • Svar
  Kiraz Polat
  2. september 2016 kl. 15:54

  Kære Charlotte, det lyder som en ansigtsolie jeg kan bruge. Hvor kan
  kan man bestille det, har du et link.
  Hilsen
  Kiraz

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. september 2016 kl. 16:07

  Kære Kiraz,

  Den er også virkelig god! Lige nu ville jeg køre den eksklusivt i min skønhedspavillon i Kongens Have, men jeg har overvejet at lægge den i min lille webshop også. Jeg ved jo godt, at der er en del af jer, der ikke har mulighed for at komme herind. Ville det være interessant for dig?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Maja Kølstrup
  2. september 2016 kl. 16:40

  Jeg giver høj fem til idéen om webshoppen!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. september 2016 kl. 17:02

  Ladies, den er hermed lagt op (og den er hver en penny værd!): http://shop.ilovebeauty.dk/collections/favoritter/products/vintners-daughter-active-botanical-serum-for-face

 • Svar
  Bettina
  2. september 2016 kl. 22:18

  Hej Charlotte. Den lyder sørme god…. Jeg har aldrig brugt så mange penge på noget skønhedsprodukt før. Hvor længe holder den? Venlig hilsen Bettina

 • Svar
  Stephanie
  2. september 2016 kl. 22:53

  Hej Charlotte, først og fremmest tak for en god og inspirerende blog. Jeg overvejer at købe din ‘Yummy mummy’ boks, men synes at det er mange penge, at betale 50kr. på fragt. Er der mulighed for at jeg må komme forbi og hente den? Ser frem til at høre fra dig. Venlig hilsen Stephanie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. september 2016 kl. 07:39

  Kære Bettina,

  Den er virkelig god! Jeg er så glad for min. Jeg har brugt 6-8 dråber (oftest 8) både morgen og aften hver dag siden midten af juli, hvor jeg fik den. Og jeg vil tro, at jeg er cirka 2/3 igennem flasken nu (den er sort, så man kan ikke rigtig se, hvor meget, der er tilbage). Så jeg vil gætte på, at der er til 2 1/2-3 måneder afhængig af, hvor mange dråber du bruger pr. gang.

  Giver det mening? Du er meget velkommen til at komme forbi min skønhedspavillon og kigge nærmere på den, hvis du bor på disse kanter.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. september 2016 kl. 07:44

  Kære Stephanie,

  Mange tak for din søde hilsen, det er jeg virkelig glad for at høre. Og ja, porto er virkelig kedelige penge. helt enig! Jeg skrev netop ud i mit nyhedsbrev i går, at det er muligt at komme ned i skønhedspavillonen i dag lørdag mellem 10-14 og købe Yummy Mummy-boksen direkte dér. Det er Kronprinsessegade 23 ved Kongens Have i København. Hvis du ikke har mulighed for at komme i dag, så holder jeg åbent i pavillonen onsdag-fredag klokken 11-17. Fremover vil det også være muligt at købe/hente mine beautybokse dernede i stedet for at få dem sendt.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Stephanie
  3. september 2016 kl. 08:17

  Hej Charlotte,

  Hvor fedt, så kigger jeg forbi 🙂 Baklager at jeg ikke havde nået at læse nyhedsbrevet.

  God weekend.

  Venlig hilsen Stephanie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. september 2016 kl. 08:25

  Hvor hyggeligt, Stephanie, vi glæder os til at se dig. Og du skal absolut ikke beklage – jeg var bare glad for at jeg lige havde nået at tænke samme tanke;) De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeleneR
  3. september 2016 kl. 11:28

  Uh er jo en sucker for gode olier, lyder som om det kan blive et spændende, men lidt dyrt bekendtskab 🙂 når du bruger 6-8 dråber betyder det så du bruger den alene, altså uden creme over ?

 • Svar
  Stephanie
  3. september 2016 kl. 11:58

  Vil I evt. ligge en til side, så jeg ikke cykler forgæves? 🙂 Vh. Stephanie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. september 2016 kl. 12:52

  Stephanie, vi har lagt én til side til dig;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. september 2016 kl. 13:05

  Me too, HeleneR – og ja, det er ikke den billigste olie på markedet, men jeg lover dig, at den er pengene værd. Kom forbi og prøv den. Jeg bruger den alene om natten, og med creme over om dagen. Du bruger den bare sammen med de produkter, du ellers har og kan lide.

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...