I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Velkommen i min lille skønhedspavillon!

Ting tager tid, men nu er jeg klar. Min lille fine pavillon i Kongens Have åbner rigtigt op i denne uge og jeg glæder mig helt vildt til at vise den frem til jer (også de af jer, der var så heldige at komme til pre-opening med Lancôme derinde – der ser nemlig helt anderledes ud nu). Jeg elsker Kongens Have, og den lille pavillon, som tidligere tilhørte Ib Spang Olsen, har en fantastisk historie – og udsigt lige lukt ud til træer og buske i haven. Et par gange om dagen går min nabo, Marionet Teatret, i gang med deres forestilling. Det kræver en vis ærbødighed, og jeg er gået all in med håndlavede reoler fra Berlin, farver på væggene fra England, produkter fra San Fransisco (blandt meget andet) og te-terapi fra Korea. Men basen er fransk. De små pavilloner blev i sin tid skabt med inspiration fra boderne og menneskemylderet på Pont-Neuf i Paris, hvor stadsbygmester Peter Meyn netop havde været nede. I 1806 stod 14 af de i alt 16 nyklassicistiske pavilloner færdige, herunder min, der ligger i Kronprinsessegade 23, og kager og strømper var noget af det første, københavnerne kunne købe i pavillonerne. Jeg har ingen kager og strømper på hylderne, men jeg byder meget gerne på en kop te og en skønhedssnak – og alle nye besøgende får en lille miniature Valentino-duft med som gave (så længe lager haves). Så skriv dig endelig mine åbningstider bag ørene. De er som følger:

Onsdag 11-17 / Torsdag 11-17 / Fredag 11-17 (samt den første lørdag i måneden fra 10-14 – det er på lørdag!)

8 Kommentarer

 • Svar
  Rie Dyrnes
  30. august 2016 kl. 14:04

  Vil glæde mig til at besøge dig næste gang jeg rammer KBH <3

 • Svar
  HeleneR
  30. august 2016 kl. 14:08

  Jeg glæder mig meget til at komme på besøg igen i din fine pavillon, var jo så heldig at få lov at tyvstarte tidligere på sommeren 🙂

 • Svar
  Bente M
  30. august 2016 kl. 15:26

  Jeg bor i Aarhus og har ikke så tit ærinde i København, men jeg håber, at jeg på et tidspunkt får mulighed for at besøge din skønhedspavillon, da jeg synes, projektet lyder meget spændende og hyggeligt . Jeg har noteret åbningstiderne, men er det i begrænsede perioder i løbet af året?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. august 2016 kl. 22:02

  Ja, Rie, kom endelig forbi næste gang. Bemærk dig lige åbningstiderne, så du ikke går forgæves;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. august 2016 kl. 22:03

  Det var nemlig så hyggeligt, HeleneR. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes – det er meget anderledes end sidst;) – og jeg har de fineste produkter på hylderne.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. august 2016 kl. 22:04

  Du skal være så velkommen, hvis du kommer på disse kanter, Bente. Det er nemlig et virkelig fint lille koncept i en af Københavns mest historiske små bygninger. Og ja, notér dig endelig åbningstider – det er hele året (på nær efterårsferien, hvor jeg tillader mig at holde fri med min familie;)

 • Svar
  Kathrine
  31. august 2016 kl. 12:20

  Hej Charlotte,
  det er første gang jeg skriver en kommentar til dig, men har fulgt med..:-)
  Jeg vil helt sikkert komme forbi din skønhedspavillon, elsker det hele!
  Måske du vil kaste et blik på min blog også?
  Den skønneste solskinsdag til dig.
  Kram kathrine

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. august 2016 kl. 21:37

  Hej Kathrine,

  Velkommen i kommentarfeltet;) – og velkommen i skønhedspavillonen også. Kig endelig ned forbi til en kop te og en skønhedssnak.

  Jeg vil gerne kaste et blik på din blog. Men du har ikke skrevet, hvad den hedder;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...