I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det lyder som en skønhedsløgn. Det er det ikke!

Det handler i høj grad om spændinger, når ansigtet slår de forkerte folder. Har du det med at bide ting i dig i løbet af dagen, eller stresser og bekymrer du dig mere end godt er, så viser det sig hurtigt som linjer i huden. Lader du stå til gennem længere tid, kan det sætte sig som furer, eller dit ansigt kan komme til at hænge. Vi taler altså ikke aldersbetingede rynker, som er en del af et levet liv, men om linjer og rynker, som vi (desværre) selv skaber. Det gode er, at der kan gøres noget ved dem. Virkelig! Og meget hurtigere end du måske tror. A.L.T-behandler Hanne Andersen fra A.L.T Wellness i Charlottenlund har i flere år forsøgt at få mig på briksen hos hende, og her inden sommerferien lykkedes det. Hanne overtalte mig til at prøve et 6-ugers forløb hos hende (okay, det krævede så ikke den store overtagelse, da jeg først havde lagt mig – ahhh), hvor jeg kom en gang om ugen. Det kan lyde utopisk, men de småbitte blide tryk på huden kan faktisk få læberne i blød bue, gøre øjnene mere friske at se på og fjerne bekymringsrynken i panden. Selv har jeg en virkelig irriterende tendens til at spænde og rynke min hage (jo, den er god nok, og det får mit ansigt til at se mere anspændt ud) og dét fik Hanne arbejdet på. Det er tre uger siden, jeg afsluttede forløbet, og jeg kan mærke, at jeg savner det. Ikke mindst den fine glød, man får i huden af det. Så det er godt, at jeg har en opfølgningstid i næste uge, så det hele lige kan falde ordentligt på plads igen.

Du kan læse mere om A.L.T-massage på Hannes hjemmeside her<<

6 Kommentarer

 • Svar
  Karin VS
  30. juli 2016 kl. 00:49

  Kære Charlotte 🙂
  Det lyder som noget der skal prøves 🙂
  Kender du britiske Sarah Chapman? Hun er meget berømt for hendes ansigtsmassage (og tro mig, den ér også helt vidunderlig) men hun har også lavet en massage rulle-ting. Noget større end Methode Jeanne Piaubert’s geniale Stimuloval rulle. Nå men massagerullen fra ms Chapman er simpelthen bare skøn. Jeg har tre forskellige ruller og en jaderulle, og må nok sige det hjælper på spændingshovedpine, hvis jeg har skåret tænder om natten, og så får det ens serum til at blive arbejdet godt ind 🙂
  Jeg har prøvet at holde pause, men har det ligesom dig med A.L.T terapien, man mangler virkelig den opstramning i huden og musklerne under 🙂
  God weekend 🙂
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. august 2016 kl. 08:05

  Det kan absolut anbefales, Karin! Jeg tror, at du ville kunne lide det. Jeg kender godt Sarah Chapman – jeg har skrevet om hende et par gange, men jeg har ikke selv haft fornøjelsen, desværre. Og du har helt ret, man kan nemlig gøre rigtig meget selv. Jeg har en fin fin jaderulle på vej, som jeg kommer til at sælge i min lille skønhedspavillon (og i beauty-webshoppen), så mange flere kan få glæde af det ligesom dig;)

 • Svar
  Karina
  3. august 2016 kl. 16:04

  Det lyder da egentlig super interessant! Arbejder hun med bindevævet?Tænker tit over det, da jeg spænder en del i ansigtet. Har stort set altid solbriller på når jeg er ude, og det hjælper på noget af det.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. august 2016 kl. 16:15

  Karina, jeg har faktisk lige været der igen i dag. Efter en måneds pause. Det er ret vildt, hvad det gør, både ift. det visuelle og følelsen i ens ansigt. Og ja, Hanne arbejder med bindevævet – du kan læse mere om det her: http://alt-wellness.dk/omalt.html

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Kristine Lingren
  6. september 2016 kl. 12:32

  Lyder som en dejlig form for massage, har du evt. kendskab til en behandler i eller omkring Vejle ?

  Kh. Kristine

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. september 2016 kl. 08:59

  Kære Kristine, det er virkelig anbefalelsesværdigt! Jeg kender ikke nogen i Vejle, men jeg googlede og kan se, at der er i al fald ét sted, der tilbyder A.L.T Ansigtsmassage. Det hedder Care for Style. Du kan prøve at høre nærmere.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...