I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er dette, der er i den lille pose

Her i januar har vi beriget vores online-kunder med en fin lille pose med Epsomsalt til et fodbad, for hey, hvem har ikke brug for det i en kold og mørk måned. Udover at fødderne skal bære dig gennem hele livet og fortjener alt det bedste, så er et fodbad også et fint lille skønhedsritual inden sengetid.

Men vi havde blandet mere end Epsom i det. Jeg har jo en gevaldig svaghed for lavendel som er beroligende og altid får mig til at føle mig godt tilpas (af samme årsag elsker jeg hjemmelavet lavendel-lemonade), så vi havde blandet tørret lavendel i Epsomsaltet.

Det kan du sagtens gøre selv derhjemme. Du blander blot en pose af vores Epsomsalt med en god håndfuld tørret lavendel og opbevarer det tørt og ikke for varmt i en krukke (eller hvad du har ved hånden). Smid et par skefulde i en balje med varmt vand og nyd fodbadet og den gode virkning.

Udover lavendlens fine egenskaber har Epsomsaltet jo også en både udrensende, blødgørende og ikke mindst beroligende virkning. Epsomsaltet består hovedsageligt af magnesium, som rigtig mange af kvinder ikke får nok af i dagligdagen. Det beroliger kroppen inden søvn (og har du tendens til at døje med kramper i benene, er Epsom din ven).

Find Epsomsaltet her (vi kører med den reneste af slagsen, da kroppen optager det på lige med hvad du spiser) og tørret lavendel finder du hos helsekosten.

PS: Du kan med fordel supplere dit Epsom-fodbad med denne (og denne er absolut heller ikke af vejen, hvis du drømmer om en endnu bedre søvn)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...