I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

3 (andre) frugter der skal i dine skønhedsprodukter lige nu

Ja, altså udover de to, jeg skrev om nedenfor. For læste du med i går, ved du allerede, at mango er på alles læber (og tænder) og at vandmelon spås at blive den helt store skønhedsingrediens her i 2019. Hvorfor kan du læse i indlægget lige her under.

Men flere nåede ikke at se min frugt-story på Instagram (@charlottetorpegaard), og har spurgt om jeg ikke vil byde ind med resten af sydhavsfrugterne herinde også. Det vil jeg selvfølgelig.

Her kommer 3 frugter mere, der skal i dine skønhedsprodukter lige nu:

 1. Du kender sikkert allerede de små orange bær, der har været hypet et stykke tid nu på grund af deres eminente antioxidante evner. Ja, vi taler havtorn. Den trend er ikke blevet mindre. Spis dem, drik dem og sørg for at de er i dine produkter. Hos os finder du dem blandt andet i Vintner’s Daughter, i det nye vandmelonserum fra Odacité og – selvfølgelig – i vores yderst populære Lip Mask, der er baseret på det orange bær (jep, vi taler bløde, fyldige læber – jeg bruger den faktisk ofte som gloss)
 2. Vi kommer heller ikke udenom granatæble, som også har stået på skønhedsmenuen i et stykke tid. De små saftige røde kerner er en fast del af toppings på morgenmadsbowls og i antioxidante friskpressede juicer. På huden elsker vi denne. Og selvfølgelig denne fra Amly Botanicals.
 3. Og så er der bær generelt. Mørke bær. Nordic Berries kalder Henné deres velsmagende lipscrub som rigtig mange af jer er faldet for, og den er netop baseret på friske, vitaminrige nordiske bær som dem, du finder i de svenske skove (du ved, dér hvor blåbærrene rent faktisk er blå og saftige indeni). Også denne franske sag er baseret på mørke bær, nemlig solbær. Den er lige til at spise.

Jeg kan kun sige: Velbekomme (og du kan jo supplere med en frugtsalat eller juice med disse fem superfruits).

3 Kommentarer

 • Svar
  Dorthe Kofoed Larsen
  18. april 2019 kl. 20:12

  Jeg er blevet helt vild med Havtorn :O Har lige fundet ud af at min ynglings læbepomade fra HURRAW indeholder havtorn, så nu er jeg bare endnu mere glad for den .. tihi. Vil virkelig gerne prøve jeres Lip mask, tror jeg vil ønske mig den i fødselsdagsgave. Jeg tænkte på om i mon har en Youtube kanal? Det kunne være vildt fedt hvis du også lavede videoer.
  Tak for en dejlig blog, jeg følger flittigt med 😛

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   19. april 2019 kl. 15:56

   Kære Dorthe,

   Tak for din hilsen, og dejligt at du også er glad for havtorn (det smager i øvrigt også godt i mad, hvis du skulle få lyst til at udvide repertoiret;). Vi har absolut en Youtube-kanal og har haft den en del år efterhånden – du er meget velkommen til at kigge med her: https://www.youtube.com/user/ILOVEBEAUTYdk

   Vi lægger altid links op herinde på skønhedsbloggen, når der er nye videoer.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Dorthe Kofoed Larsen
  27. juni 2019 kl. 14:28

  Ja, jeg fik engang en helt fantastisk dessert med havtorn i, det har en meget speciel smag som jeg ikke havde prøvet før. Men dejligt at i også har en Youtube kanal, det vil jeg da følge med i så. Mange tak for svar. Vh Dorthe

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...