I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Der har vist været skønhedsnisser på spil

Mange tak for alle jeres søde tilbagemeldinger på juleboksen. Jeg er virkelig glad for, at den faldt så godt i smag hos alle. Et par af jer har vendt tilbage med, at den lille tipsfolder mangler i jeres beautybokse, og det beklager jeg selvfølgelig mange gange. Der må have været skønhedsnisser på spil. Hvis du mangler tipsfolderen i din boks, så send os endelig en mail til hello@ilovebeauty.dk og så får vi fluks din tipsfolder afsted til dig (vi kan også sende den digitalt, hvis du – mod forventning, selvfølgelig, det er jo en julegaveboks som først må åbnes til jul – gerne vil gå ombord i boksen med det samme). Det gode er, at jeg kan se, at tipsfolderen virkelig bliver brugt i boksene. Jeg havde faktisk overvejet om den var overflødig i kommende bokse, men det kan jeg se, at den ikke er.

Og apropos nisser, så er der stadig over 80 vinderchancer i julekalenderen. Så er du ikke allerede med bag lågerne, så er det lige her, du bliver en af de heldige. Bag dagens låge finder du blandt andet en parfume, der ikke er en parfume, og så alligevel.

8 Kommentarer

 • Svar
  Maria Ørum
  9. december 2017 kl. 15:19

  Har også lige modtaget min og tusinde tak, den er så lækker, synes at det er sjældent at man kan bruge det hele i en box, men det kan jeg i denne..total luxus..
  Glædelig jul til dig ???

 • Svar
  Annemarie Lykke Larsen
  9. december 2017 kl. 15:49

  Øv jeg nåede ikke at få en box denne gang?
  Med hensyn til den lille tipsfolder – var det ikke en ide at linke den op på boksen i din webshop? Jeg har oplevet at jeg har fået smidt tipsfolderen ud inden jeg fik prøvet et produkt, og der ville det have været fedt, hvis der lå et link til folderen på boksene i webshoppen?
  Ha’ en dejlig lørdag ?

 • Svar
  Helle Bo
  9. december 2017 kl. 22:41

  Jeg har altså smug-åbnet,- og hvor er det fint og gyldent. Jeg er glad for tipsfolderen, men kender godt til at have fået forlagt folderen, når man får kommer til et af de fine produkter. Vi skal jo bruge op og være ordentlige:-)

 • Svar
  Tina KH
  9. december 2017 kl. 23:37

  God sent aften,
  åh det var så lækker en boks og så hurtigt var den udsolgt.
  Jeg må være ekstra hurtig næste gang.
  God weekend til dig:-)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2017 kl. 11:52

  Hvor dejligt at høre, Maria. Tak fordi du skrev og rigtig god søndag til dig;)

  KH Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2017 kl. 11:55

  Kære Annemarie,

  Tak for din hilsen, og dit forslag. Det vil jeg absolut skrive mig bag ørene. Tipsfolderen er normalt forbeholdt dem, der køber beautyboksen, men det kunne sagtens være, at vi skulle lave om på det. Dejligt med input og forslag.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2017 kl. 12:03

  Det har du da vel ikke, Helle – åbnet allerede;) Dejligt at den er faldet i god jord, og tak for din kommentar om tipsfolderen. Det kan være, at vi skal finde en anden måde at gøre det på i det nye år, så man altid lige kan finde den frem.

  Rigtig god søndag.

  KH Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2017 kl. 12:05

  Ja, Tina, det gik lynstærkt. Øv, at du ikke nåede det. Jeg lover, at der kommer nye fine bokse i det nye år, så hold dig endelig til.

  Og tak for din hilsen. Dejligt du skrev.

  KH Charlotte

Efterlad en kommentar