I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så du Gun-Britts film om denne?

Hvis du følger Gun-Britt på Instagram eller Facebook, har du måske allerede set hende fortælle i en video, at den smukke glød, hun har, den får hun fra Vintner’s Daughter. Jeg gav Gun-Britt en prøve af den berømte kultolie, og det varede ikke mange dage, før hun sendte bud efter én både til sit badeværelse hjemme og til sommerhuset. Og efter at adskillige af hendes følgere havde spurgt ind til Gun-Britts hud og glød, så opdagede jeg pludselig den lille film om yndlingsproduktet Vintner’s Daughter. Gun-Britt blander et par dråber i sin foundation, men jeg har fortalt, at efter lidt tids brug, vil hun med stor sandsynlighed opdage, at hun slet ikke behøver foundation længere. Det er nemlig dét, der sker med Vintner’s Daughter. Der er en række af de produkter, som man ellers har følt, at man har brug for, som ikke længere føles nødvendige. Det elsker jeg ved den. Jeg elsker også, at Gun-Britt, som har de samme holdninger til skønhedsidealer og -ritualer som jeg, er faldet for Vintner’s Daughter. For mig er hun den ultimative repræsentant for, at alder blot er et tal. Eller som min yndlings-redaktør Diana Vreeland sagde: ‘I shall die very young. How young? Maybe seventy, maybe eighty, maybe ninety. But I shall be very young’. Gun-Britts yndlingsduft er i øvrigt selvsamme Diana Vreelands Simply Divine. Det må jeg helt sikkert gerne sige, for hun siger det også selv til alle de kunder, der spørger, hvad hun dufter af (læs mere om Simply Divine lige her)

Hvis du vil vide mere om Vintner’s Daughter, så klik blot lige her.

 

Foto: ELLE

14 Kommentarer

 • Svar
  Eva B
  10. december 2017 kl. 19:27

  Jeg vidste ikke, at det er muligt at få en lille prøve, før man beslutter sig for om man vil bruge pengene på Vinthers daughter. Muligheden for at afprøve om den fungerer for ens hud er selvfølgelig ret oplagt inden køb ?
  Men er det måske kun i relation til andet køb, eller hvordan? Det er jo dyre dråber…og prøverne er vel heller ikke helt billige…

 • Svar
  Bente H
  10. december 2017 kl. 19:51

  Jeg kunne også godt tænke mig at prøve den før køb.

 • Svar
  Karolina
  10. december 2017 kl. 21:05

  Hvordan bruger man den egentlig? Alså ift rækkefølge og andre produkter? Efter serum? Eller i stedet for? Skal der smøres fugtighedscreme bagefter?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2017 kl. 21:55

  Hej Eva,

  Vi giver altid gerne prøver ud på de produkter, vi har nede i pavillonen, når vi har mulighed for at få det, ligesom det altid er muligt at komme forbi os og tage en snak om de forskellige produkter ift. din hud og dine behov.

  Vi har ikke mulighed for at sende prøver ud, men det er altid tilladt at skrive en kommentar til os, når man bestiller online og er det noget, vi ligger inde med, så sender vi selvfølgelig gerne med.

  Lige nu har jeg ikke flere prøver hjemme på Vintner’s Daughter, men vi bestiller nye med den næste ordre fra Californien i det omfang, Vintner’s Daughter matcher dine behov og rutiner.

  KH Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2017 kl. 21:57

  Kære Bente,

  Tak for din hilsen. Du er altid velkommen til at komme ned forbi os i pavillonen og tage en snak om behov og rutiner. Jf. også mit svar til Eva ovenfor.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2017 kl. 22:02

  Kære Karolina,

  Tak for din hilsen, og godt du spørger. Vintner’s Daughter kan tilføjes dine øvrige hudplejerutiner, som du selv synes, at det passer bedst. Jeg bruger den sammen med Amly Botanical Radiance Mist efter rens. Om natten bruger jeg den uden yderligere cremer eller andet, om morgenen bruger jeg MUTI Day Cream over. Jeg har smidt yderligere produkter på porten (udover masker og en scrub i ny og næ) og bruger heller ikke længere foundation og pudder (jeg bruger lidt concealer og blush).

  Langt de fleste oplever, at de ikke har behov for så mange produkter længere, når de har brugt den lidt – og at de får en virkelig smuk glød i huden. Hvis du gerne vil bruge flere produkter end dét eller har et yndlingsprodukt, som du ikke vil undvære, så er rækkefølgen at Vintner’s Daughter som udgangspunkt kommer efter rens og før de øvrige (medmindre det er retinol eller A-vitamin, så skal de først).

  Spørg endelig hvis der er yderligere.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne Mette K
  11. december 2017 kl. 04:36

  Gun-Britt noget så smuk. Jeg kender hende ikke ‘ude’ i virkeligheden men jeg så hende tilfældigvis igen den anden aften på TV sammen med sin mand. De to virker altid som det dejligste par, alvor, humor, respekt og kærlighed, hånd i hånd. Hun strålede virkelig.
  Åh altså Charlotte, jeg var en tur i Kbh med min mand lørdag, årets juletur (mest for at se byen julepyntet, D’angleterre osv). Men, jeg havde jo glemt at du ikke har åbent hver lørdag, tjekkede det først derinde. Men jeg kommer altså forbi en gang nye år, om ikke før, så når alle forårsløgene springer ud i Kongens have, elsker den tid. Og så skal der testes med alle dine fristelser ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. december 2017 kl. 09:53

  Åh, hvor ærgerligt, Anne Mette. Og ja, det er ikke lige til at huske dét med mine lørdage. Du skal være så velkommen, når forårsløgene springer ud i haven og det hele begynder at spire. Husk at du altid kan tjekke mine åbningstider på Google (eller inde på bloggen i højre sidebar).

  Jeg håber, I havde en dejlig dag i byen.

  Vi ses derinde, KH Charlotte

 • Svar
  Tanja
  13. december 2017 kl. 17:18

  Hej Charlotte. Hvornår er senest at bestille i forhold til julegaver ? Knus fra Tanja

 • Svar
  Tanja
  13. december 2017 kl. 17:19

  Ps kan nemlig se at læbestift nr 11 først kommer i næste uge . Og den vil jeg nemlig også gerne købe:)?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. december 2017 kl. 17:36

  Hej Tanja,

  Ifølge PostNord som vi bruger er seneste dag den 22. december. Men jeg tænker, at det er en god idé lige at bestille lidt før. Vi sender helt frem til den 22. men med forbehold for PostNord;)

  Og ja, vi afventer #11. Jeg håber, at den lander i starten af næste uge.

  xxCharlotte

 • Svar
  Tanja
  13. december 2017 kl. 19:26

  Kan jeg lave min bestilling imorgen og putte nr 11 i kurven og så sender du bare når den er på lager. Skal også have nogle andre ting nemlig 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. december 2017 kl. 20:14

  Hej Tanja,

  Det kan du sagtens. Så sender vi det hele samlet til dig, når læbestiften lander.

  xxCharlotte

 • Svar
  Tanja
  13. december 2017 kl. 20:30

  Det gør jeg 🙂

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...