I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
ILOVEBEAUTYboksen

Okay, ladies, her er den gyldne boks

Så fik vi pudset og proppet og pakket ILOVEBEAUTY-juleboksen, og nu står der 100 fine gyldne bokse klar til at lande hos jer. Traditionen tro er decembers beautyboks jo dedikeret til dig. Det er julegaven fra dig til dig (eller fra katten, din kæreste eller hvem du synes, du fortjener en fin gave fra). Samtidig er det min ILOVEBEAUTYboks nummer 20 og det skal selvfølgelig fejres med manér. Derfor indeholder den syv gyldne luksus-skønhedsfavoritter (flere af dem fullsize) som med garanti vil opgradere din skønhedshylde langt ind i det nye år (og ganske pudsigt har flere af produkterne også tallet 20 i sig – der er ét, der har 20 års jubilæum og ét, der har 20 års forskning bag sig). Hør meget mere om guldboksen og produkterne i denne lille film her.

Og, ej at forglemme, få huden i den lige her<<

8 Kommentarer

 • Svar
  Tina KH
  6. december 2017 kl. 20:53

  Det er virkelig en dejlig luksus forkælelses boks.
  Den gad jeg godt ønske mig:-)
  God onsdag aften til dig og det fine arbejde du har lavet her:-)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. december 2017 kl. 20:57

  Mange tak for din hilsen, Tina. Det var sødt af dig at skrive. Jeg håber, at der er nogen, der har købt den til dig i julegave;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne H
  7. december 2017 kl. 06:41

  Dér blev der strøet lidt guldstøv igen🌟….
  Rigtig god dag 🙂
  Kh Anne

 • Svar
  Anne Mette K
  7. december 2017 kl. 07:11

  Wow, sikke en skøn guldboks, mit ellers vågne øje var ufokuseret lige der, men altså, man kan ikke være heldig hver gang og der er nu 100 andre søde og lykkedelige Ilovebeauty ladies der går og venter, ja, på guldet 💛 De to Caudalie er også favoritter hos mig. God torsdag Charlotte 😃

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. december 2017 kl. 09:00

  Kære Anne,

  Ja, masser af guldstøv. Jeg håber, du fik fingrene i lidt af det;)

  Rigtig god weekend, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. december 2017 kl. 09:01

  Kære Anne Mette,

  Det er altså virkelig god stil – tak for din søde hilsen;) Jeg håber, du får den bedste december.

  xxCharlotte

 • Svar
  Kristina
  26. februar 2018 kl. 09:03

  Hej Charlotte … jeg købte tilbage i dec denne skønne box… men jeg har stadig de to “ olier” liggende 🤔 vil du være sød at gi mig et fif til hvad og hvordan jeg bruger dem?? Vh Kristina

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. februar 2018 kl. 09:26

  Hej Kristina,

  Det er da dejligt at have lidt til gode;) Der er kun én olie i boksen, det er Caudalies multiolie, som du kan bruge til både ansigt, krop og hår (jeg foretrækker den selv på kroppen, men prøv dig frem). Den anden olie, du nævner, er jeg lidt i tvivl om. Men du kan altid gå ind og gense videoen om boksen, hvor jeg fortæller om hvert produkt. Find den lige her:

  https://youtu.be/i3kKiy0HIPs

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...