I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Vil du se, hvad der er i ILOVEBEAUTYboksen?

Jo, den er god nok. Én boks er aldrig nok. Så her er et sneakpeak på den, der kommer op i morgen og er tilgængelig for alle. Eller for de hurtige, skal jeg måske tilføje, for det plejer at gå temmelig stærkt. Som sidst lægger jeg derfor videoen op allerede nu, så I, i ro og mag, kan se hvad der i og vurdere om det er noget for jer. Jeg er ret vild med den (og jeg kan vel godt afsløre allerede her, at der – blandt meget andet – er den fineste lille taske-parfumespray fra Diana Vreeland). Men tjek selv i videoen. Den finder du lige her.

Og kunne du tænke dig at få fingre i denne ILOVEBEAUTYboks i morgen, så kan jeg varmt anbefale dig at oprette en profil inde i onlineshoppen her, så du kan trykke dig hurtigt igennem, når vi lægger den op.

Det gør vi klokken 20.30.

May the best woman win.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar