I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Der er en grund til, at det kaldes for det grønne guld

Det er ikke kun fordi matcha giver et sundt energikick til kroppen, at det er i alles kopper og glas lige nu, selv om det absolut burde være grund nok i sig selv (vi taler noget af de højeste indhold af antioxidanter og L-Theanin, så det er ren superfood). Men det er ikke det hele. Et dagligt indtag af matcha er også påvist at have en direkte effekt på din hud.

Vi taler glød og særligt klarhed i huden. Matcha indeholder vitaminer, mineraler og klorofyl, der har en rensende effekt på kroppen, og dermed også på din hud. Døjer du med ubalancer som fx hormonel akne eller i forbindelse med forurening, miljømæssige faktorer eller solskader, er det særligt gavnligt for dig.

Udover at drikke matcha er det også eminent direkte på huden. Vi elsker at blande en lille skefuld matcha med denne Manuka-maske (eller direkte i vores Manuka-honning) for ekstra boost og effekt. Det er også en yndlingsmaske i førende kredse på de sociale medier.

En anden bestsellerfavorit er Odacités Green Ceremony Cleanser, der er i pulverform med matcha og spirulina som du blot blander med lidt vand til en udsøgt exfoliering eller ansigtsmaske. Shockingly Effective har ELLE kaldt den.

Vil du høre mere om alt det gode matcha kan gøre for dig, så kom til vores Happy Matcha Fredagsbar på fredag 29. september klokken 15.30-17.00.

Vi lover, at du går boostet derfra i både krop, sjæl og hud.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...