I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi inviterer til Matcha Bar med Matchasome fra Berlin. Det er på fredag

Don’t miss! Fredag den 29. september fra klokken 15.30-17.00 inviterer vi til fredagsbar med vores Matchasome, der skifter den hippe Torstrasse i Berlin ud med vores fine loft i baghuset i Kronprinsessegade.

Matcha tager verden med storm i øjeblikket.

Med sine dyrebare antioxidanter og store indhold af vitaminer og mineraler er matcha det moderne våben i en hektisk hverdag – og mørke årstidsskift.

For vidste du, at matcha udløser både dopamin og serotonin i kroppen? Du ved, de så vigtige glædeshormoner, der hjælper dig gennem et ruskende efterår og en lang vinter.

Kom til Happy Matcha Fredagsbar

Kom til vores Happy Matcha Fredagsbar på næste fredag og bliv fyldt med antioxidanter og glæde, som du kan tage med dig ind i weekenden og langt ind i efteråret.

Fredag den 29. september fra klokken 15.30-17.00 

inviterer vi til fredagsbar med vores yndlingsmatcha Matchasome, der skifter den hippe Torstrasse i Berlin ud med vores fine loft i baghuset i Kronprinsessegade.

Jo, vi taler den lille grønne matchabar med grønne smileys på vinduerne og et menukort med matcha, vi aldrig har set mage til. Her har vi drukket os lykkeligt igennem alverdens matchaversioner med blåbær, spirulina, kokosmælk, lionsmane, ja, sågar en Dirty Matcha med espresso har vi ladet os overtale til.

Det fortæller Julia Winkels, der står bag Matchasome, alt om på dagen, hvor hun også lærer dig, hvordan du laver både nogle af de gode matchadrinks og en helt klassisk pisket matcha.

Hun lærer dig også at skelne mellem en god matchakvalitet og en dårlig (det vil du gerne vide). Få indblik i hvordan matcha bliver produceret, hvad den egentlig gør for dig og hvorfor matcha også bliver kaldt for det grønne guld.

Vil du med?

Du sikrer dig din plads til Happy Matcha Fredagsbar her​​​​​​​. Foruden foredrag og Matcha-drink får du eksklusivt et fint opskrifthæfte med tre af Matchasomes ‘secret recipes’, som du selv kan lave derhjemme. Der vil naturligvis være mulighed for at købe Matchasomes unikke Ceremonial Grade Matcha og Matcha Whisk på dagen, så det lige kan gå hjem og gøre det efter.

Find eventen lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...