I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det var ikke kun foundations, der blev matchet

Vi har haft shadematching event med Westman Ateliers ekspertteam her til aften (og en virkelig succesfuld én af slagsen, må jeg tilføje; mange tak til alle jer, der der benyttede jer af lejligheden til at få tips til præcis den foundationfarve, der passer til jer).

Men det var nu ikke kun foundations, der blev matchet i aften.

Et hav af jer benyttede lejligheden til at spørge ind til den nye Limited Edition Petal Edition, som netop er sat på hylderne. Der røg en del af dem, så lad mig lige benytte lejligheden til at slå et slag for den til alle jer, der endnu ikke har opdaget den.

Det er egentlig en juleæske, men lur os om den ikke er udsolgt længe inden da. Det plejer nemlig at gå virkelig stærkt, når Westman Atelier lancerer nye limited editions og denne indeholder ikke mindre end to af dem.

Navnet er The Petal Edition og Petal er netop Westmans bedstsælgende blush-nuance på verdensplan. Med god grund; den smukke, rosa nuance giver kinder og glød som havde du netop gået en lang tur eller dyrket yoga.

Ud over Petal Baby Blush som kommer i et særligt smukt guldetui finder du også to andre skatte i guldæsken; Petal Lit Up Highlight Stick, der er en limited edition-version af Westman Ateliers berømte highlighter, og Petal Squeaky Clean Liquid Lip Balm, der er en limited edition-version af skønhedshusets bløde, smukke glossede lipbalm.

Altsammen er samlet i en smuk gylden æske, der både er den perfekte gave til dem, der kender og elsker Petal, og dem, der er nysgerrige efter at prøve den.

Grab it while you can – det er lige her (og jo, den er vanvittig pæn)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...