I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Denne ligger lige for hvis du spørger mig

Vidste du, at en velplaceret hestehale kan stramme hele dit ansigt op? Det er det bedste trick på en træt dag, hvor du synes at det hele hænger lidt. Og hvad har det så med plastik at gøre?

Jo, chancen for at du sætter din hestehale (eller chignon eller knold) op med en hårelastik er ret stor. Og har du det ligesom mig, så har disse hårelastikker det med at forsvinde. Udover at det er irriterende så er det faktisk også virkelig dårligt for miljøet. Hårelastikker som sælges i millionvis er nemlig typisk lavet af den slags plastik som miljøet er 500 år om at nedbryde. Av.

Plastik er et kæmpe-anliggende i skønhedsbranchen lige nu, og skønhedsfirmaer bliver lige nu udfordret på alt fra mikroplast i skrubbecremer til emballage på læbestifter. Og heldigvis for det.

I vores søgen efter gode løsninger på de produkter, vi har på hylderne hos os, stødte vi på disse fine hårelastikker, som er lavet helt uden plastik (eller aluminium) som hårelastikker ellers traditionelt er lavet af.

Kooshoo-elastikkerne er lavet af certificeret økologisk bomuld og naturgummi. De er 100% plastikfri, 100% nedbrydelige, farvet med certificeret økologisk farve og så er de skånsomme for håret. Oven i købet kan de vaskes på uldvask i din vaskemaskine. What’s not to like.

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Og denne ligger lige for, hvis du spørger mig.

Find vores favoritvarianter her. 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...