I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kunne du tænke dig at vi tog et kig på din hud?

Vi får rigtig mange mails og spørgsmål fra jer på alle vores platforme, og tusind tak for det. I skal endelig ikke holde jer tilbage. Vi ved jo godt at det ikke er jer alle, der har mulighed for at komme forbi os i Kongens Have for personlig vejledning, og derfor har vi forsøgt at gøre det lettere for alle jer, med en personlig mini-onlinerådgivning til alle jer. Den er der allerede mange, der har benyttet sig af.

For selv om vi gør os virkelig umage med at komme med alle vores tips og tricks på alle sociale platforme og under hvert af vores produkter i onlineshoppen, så er der jo ikke noget som råd og vejledning tilpasset dig og netop dit behov.

Det kan du få lige her<<

Her kan du skrive, hvad du har brug for at vi hjælper dig med eller bede om en specifik anbefaling samt svare på et par spørgsmål, der kan give os en bedre forståelse af din profil. Du kan oven i købet uploade et billede, så det (næsten) er som var du forbi os i pavillonen. Du kan selvfølgelig også spørge ind til parfumer, du drømmer om, eller teksturen på en blush. Du vælger selv hvor meget eller hvor lidt du har brug for.

Vi håber at vi hermed kan hjælpe jer endnu bedre. Lad os endelig høre, hvis der er andet, der kunne gøre det hele lettere for jer. Vi tager imod både jeres spørgsmål og jeres feedback med kyshånd.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...