I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It’s back (en servicemeddelelse til alle jer der venter)

Hvis du er en af de mange, der ligesom mig har savnet Amlys Radiance Boost gevaldigt de sidste par uger, så er her en glædelig nyhed. Den er tilbage på hylderne og helt frisk fra rosenquartztanken, hvor den netop er tappet fra.

Det er nemlig sådan med de fleste af vores produkter på hylderne, at de bliver håndlavet i små partier, og indimellem, når efterspørgslen pludselig vokser (som når I fx allesammen falder for et produkt hos os på samme tid eller når de åbner en ny butik i London, som Amly gjorde for nylig, hvor de fik deres produkter på hylderne hos en de meget prestigefulde butikker), så kan det være svært for mærkerne helt at følge med.

Men er du én gang faldet for Radiance Boost, er der ingen vej tilbage.

Det r nemlig ikke en helt almindelig facemist. Faktisk har jeg ikke prøvet lignende før. Den stammer Amlys vilde blomstereng i East Sussex England (lov mig at booke en overnatning i en af deres cirkusvogne på engen, hvis du er på de kanter), hvor vandet, der er rigt på sølv, er kendt for sine rensende og helende evner. Samtidig er den fyldt med økologiske blomster, urter og essentielle olier fra neroli, jasmin, rose otto, kamille og lindeblomst og tilføjet koncenteret, fugtgivende hyaluronsyre, kobberpeptider og planteprobiotika.

Det kan tydeligt mærkes, når du bruger den. Den føles mere som hudpleje end som mist, og huden bliver gennemfugtet, blød og med den smukkeste glød.

Brug den om morgenen efter rens og igen om aftenen. Og brug den også gerne i løbet af dagen til af friske huden op – den kan sagtens bruges over makeup. Nå ja, og så er den eminent sammen med Vintner’s Daughter.

Få huden i den her. 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...