I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

In case of emergency

Okay, her er en lille hemmelighed til alle jer, der har spurgt bagom og i pavillonen i den sidste uges tid. Hvordan slipper man af med den bums eller urenhed, der har det med at dukke op på de mest ubelejlige tidspunkter (aka dagen før en julefrokost, et vigtigt møde, en date – du fylder selv ind)?

Man har dette produkt i baghånden. Så let er det.

Det kan nemlig trylle og jeg har det altid selv stående bagerst i mit toiletskab. Du kommer det på om aftenen, med en vatpind, og næste morgen er den urenhed, som du gerne ville slippe af med, forsvundet.

Og akkurat som man aldrig (og jeg mener aldrig) trykker, maser eller andet på urenheder, selv om det er fristende – det gør det kun værre og kan give hævelser og i værste fald ar – så ryster man heller ikke flasken på dette produkt (selv om det er mindst lige så fristende).

Væsken skal være to-faset med den gule øverst og den rosa, lidt tykkere væske, nederst, når du bruger den. Lad den blot stå, så deler den sig på et øjeblik. Kom derefter en vatpind ned i bunden af flasken, så du får det rosa med op og dup det direkte på urenheden (ren hud). Lad det sidde natten over og fjern evt. rester om morgenen. Voila.

Væk med uønskede urenheder. Uden at udtørre. For mig virker det allerede efter én nat, men du kan sagtens gentage behandlingen.

Det er et gammelt bedstemortrick, og dem elsker jeg. Allermest fordi de virker.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...