I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den fineste indpakning når du shopper online

Normalt plejer vi ikke at tale meget om jul hos os, før vi når ind i december. Men i år har vi taget forskud på juleglæderne, og hey, i dag er der lige præcis en måned til jul.

Det er der flere grunde til.

For det første, og det er en lidt kedelig grund, så er der ikke uanede mængder af produkter at få i øjeblikket. En del er i restordre efter det sidste halvandet år, så det dér med at købe julegaver i sidste øjeblik, kan være en udfordring. Især hvis du går efter noget helt specielt.

For det andet har vi brug for alt det lys og hygge, vi overhovedet kan omgive os med. Og både skønhedspavillonen og kontoret (hvor du afhenter dine onlineordrer, hvis du vælger selv at hente) er pyntet så fint op. Har du i øvrigt set vores eget skønhedsjulepynt?

Samtidig, nu vi igen er endt i en halvtrist Corona-situation, er det trygt, let, blødt og ikke mindst meget behageligt at købe julegaver hjemme fra sofaen. Og så giver det os god tid til at pakke dine julegaver fint ind for dig, hvis du ønsker det.

Vi har gjort det let ved at oprette en særlig julegaveindpakning som du let (og gratis) kan tilvælge, når du køber julegaver. Vi har endda lavet et fint til/fra-kort som vi sætter på, så alt du skal gøre er at skrive til og fra, og så er dine pakker klar til at lægge under juletræet. Har du kommentarer til gaverne (noget vi skal være opmærksomme på, hvad skal pakkes med hvad, hvad skal ikke pakkes osv.), så kan du let notere dem i ordrekommentarerne, når du lægger din ordre. Læs mere om juleindpakningen her (den dukker op løbende, når du bestiller, og ellers kan du altid finde den under vores julekategori i menupunktet)

Voila.

Vi glæder os til at pakke dine skønhedsgaver fint ind og sender som altid afsted samme dag, hvis du bestiller inden klokken 15.00 på hverdage.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...