I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hands on, disse håndcremer er virkelig gode

Vi har længe været på jagt efter den helt perfekte håndcreme, og det er ikke sådan bare lige, skulle vi hilse at sige. Vi har været virkelig mange igennem.

Så da et af vores yndlingsmærker UKA annoncerede, at de ville lancere en serie af håndcremer, fløj forventningerne i vejret.

Og lad os bare sige at de ikke skuffer.

Håndcremerne er en forlængelse af UKAs aromaterapeutiske negleolier med klokkeslæt, og kommer således også i fire dufte specielt tilpasset døgnets rytme – fra tidlig morgen til sen aften. Hvert tidspunkt har sin helt egen naturlige aromaterapeutiske duft, der enten vækker dig, kvikker dig op eller beroliger dig alt efter hvad du har brug for.

Og de har været længe undervejs. Tre år har det taget UKA at udvikle de fire varianter, som alle er fyldt med fugtgivende, certificeret økologiske ingredienser. Blandt andet hydrerende neroli-vand, omega 3-rig olie fra Inca Inchi-frøet, samt fransk artiskokolie som indeholder masser af antioxidanter.

Det er ikke blot duftene, der er forskellige, men også cremernes konsistens. De er alle fugtgivende, men hvor 7:15 og 13:00 har en let og glat konsistens, har 18:30 og 24:45 en rigere tekstur med ekstra fugt, perfekt til natten.

Find din favorit lige her (eller favoritter, for når du først har prøvet dem er én sjældent nok)<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...