I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi kalder alle Child-fans

Child-alert!

Vi har fået noget helt særligt på hylderne denne jul. Vi har nemlig fået fingre i et begrænset antal af kultduften som Extrait de Parfum; den samme duft du kender – og elsker – nu i en parfumespray. Som navnet antyder er der tale om en parfumeekstrakt. Det betyder, at det er en mere koncentreret parfume, som er ekstra holdbar på huden og meget drøj i brug.

Duften er selvfølgelig den samme som du kender; håndlavet og dufter som intet andet. Alligevel har denne Extrait de Parfum et lidt mere douce touch end den klassiske Roll-on version.

Og flakonen … den er det hele værd.

Som om det ikke var nok; når du køber parfumen i denne udgave, får du samtidig en ekstra 10 ml flakon med i købet. Perfekt til rejsen eller håndtasken. Eller til at dele med nogen (selv om man jo allerhelst vil holde Child for sig selv).

Det ikke det hele. Vi har nemlig også taget et begrænset antal af den luksuriøse Childs eftertragtede Extremely Rich Body Creme ind her til jul. Den bugner af essentielle fedtsyrer og vitaminer, gør huden helt blød og tilfører et smukt shine. Og så er den selvfølgelig helt uden parabener, gluten (det er vel USA) og phtalater og er tilmed vegansk.

Man kan jo ikke få for meget Child Perfume.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...