I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvad siger din tunge om dig?

Vidste du, at din tunge er noget af en sladrehank? Helt bogstaveligt talt? Tungen er, ligesom dit ansigt, dine øjne og dine fødder opdelt i zoner, der har direkte relation til din krop. Det ved du, hvis du har været hos en akupunktør, ayurvedisk behandler eller en kinesisk terapeut.

Her bliver du nemlig ofte bedt om at række tungen ud, så de kan vurdere din helbredstilstand.

De kigger på farve, tykkelse, facon, revner og andre tegn, der kan fortælle dem, hvordan du har det. Fx repræsenterer den bagerste del af tungen nyrer, blære og tarme, mens den midterste del af tungen repræsenterer maven. Højre side af tungen set udefra repræsenterer leveren og venstre del galdeblæren. Spidsen af tungen repræsenterer hjertet.

En sund tunge har en lyserød farve, uden belægning. Det giver også en frisk mund og ånde – og det er altså ikke helt uden grund, når vi på det varmeste anbefaler vores Tongue Cleaner.

Mundens sundhed er nemlig en yderst vigtig del af immunforsvaret og bør omfattes med mindst lige så meget hygiejne som vores hud. Rensning af tungen er derfor en vigtig del af det daglige (morgen)renseritual, for med tungerenseren – eller tungeskraberen om du vil – renser du din tunge fri for de bakterier, der akkumuleres i løbet af natten.

Det er lynhurtigt gjort og det gør en verden til forskel.

Har du først prøvet det, så er der vitterlig ingen vej tilbage, og både din mund – og din krop – vil takke dig for det.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...