I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

De franske dronningers skønhedshemmelighed

Egentlig var denne en særlig gave eksklusivt til vores adventsboks-modtagere. Men den er faldet i så god smag, at vi på meget stor opfordring nu har lovet at sætte den fast på skønhedshylderne.

Det er da heller ikke en hvilken som helst lille flaske.

Det fine serumkoncentrat er baseret på Wild Carrots, som er en sjælden og dyrebar olie, der hævdes at være skønhedseliksiren som franske dronninger tyede til for at opnå den så eftertragtede ‘bonne mine’, altså den friske, sunde rosenglød.

Olien indeholder den højeste kvalitet af koldpresset, vildthøstet jomfru-frøolie fra gulerødder fra en lille fransk landsby, hvor de har brugt de samme ekstraktionsmetoder de sidste 200 år.

Olien er fyldt med antioxidanter, der vækker træt og trist hud, og samtidig beskytter den huden mod miljømæssige faktorer som forurening og røg ligesom den er eminent til at passe på huden i vinterperioden. Duften virker også opløftende i sig selv.

Brug et par dråber, der masseres ind i en nyrenset, fugtig hud eller kom et par dråber direkte til din ansigtscreme for at give den ekstra næring.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...