I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Dét fylder jeg min juleferie med

Åh, så blev det juleferie. For rigtig mange af os er det yderst tiltrængt med en lille pause og et pusterum i en verden, der kræver meget af os og har gjort det længe.

Selv påtænker jeg at fylde min med aromaterapeutiske bade, min yndlings-røgelse, stearinlys. te og bløde tæpper (well, og masser af god chokolade) inden der skal strøes lidt glitter over nytåret.

I den henseende vil jeg skynde mig at annoncere, at vi for første gang i år – og på stor opfordring fra jer – holder åbent i skønhedspavillonen mellem jul og nytår, så I kan kigge forbi efter lidt velplaceret highlighter, lipscrub til at holde læbestiften på læberne (og ikke på glasset eller nogens skjortekrave) og glitrende øjenskygge, der kan reflektere lidt i stearinlysets skær (eller diskokuglen, alt efter hvilken nytårsaften, du foretrækker).

Du kan sågar kigge forbi nytårsaftensdag, hvis du foretrækker at trække den så længe som muligt.

Åbningstiderne er som følger:

Tirsdag 27.12 klokken 11-17.30

Onsdag 28.12 klokken 11-17.30

Torsdag 29.12 klokken 11-17.30

Fredag 30.12 klokken 11-17.30

Lørdag 31.12 klokken 11-15

Klik også ind herinde i løbet af ugen for små tips til at byde det nye år velkommen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...