I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Coolest tool in town (benytter du dig af kryo?)

For en del år siden spenderede jeg en lille uge hos Ole Henriksen i Los Angeles. Vi besøgte Oles yndlingscafé, yndlingshotellet ved vandet i Santa Monica og selvfølgelig hans spa i Hollywood, hvor en række kendisser dengang listede ind ad indgangen, der behændigt var lagt ud mod parkeringspladsen i stedet for ud mod den befærdede gade.

Ole var nu ikke helt så hemmelig, når det kom til, hvem der kom på spa’en. Dengang var det Katy Perry, Jessica Alba og Rene Zellweger, man kunne få et glimt af, og vi talte om et særligt tip, han havde givet dem, nemlig at styrke, klare og ilte huden med isterninger.

Ole brugte hybente for som han sagde: ‘Hyben indeholder en af naturens højeste koncentrationer af C-vitamin og citrusflavonoider, der er gode til at styrke hud, kollagen og kapillærer. Du laver blot en stærk te af hyben og når den er afkølet, kommer du den i en isterningebakke i fryseren. Isterningerne kan gnides mod ansigtet, herunder øjenområdet i et minut eller to. Resultatet er fantastisk!’

I dag er kryoterapi en voksende trend

Kryoterapi, eller kuldeterapi, er langt fra nyt i skønhedsøjemed. Det er et godt gammelt trick at bruge en isterning eller en afkølet ske til at massere ansigtet for at få bugt med hævelser, stramme op og sætte gang i cirkulationen, og dermed gløden.

På et hav af tidens mere sundhedsrelaterede spa’er tilbyder de ikke kun kryo-bokse til kroppen, men også avancerede LED-kryomasker til ansigtet med iskold luft, der køler huden ned over et par minutter.

For en sart hud eller en hud med tendens til karsprængninger kan det dog være (for) voldsomt med disse ting direkte på huden og der er meget delte meninger fra eksperterne om, hvorvidt det er en god idé.

Her er den sikre metode

Vil du gerne nyde godt af kryo’ens mange fordele og stadig passe godt på din hud, så lad os fluks introducere dig for Odacités helt nye Cryo-Tech Tool, der er en gevaldig opgradering af isterningen.

Den er skabt af det japanske krystalmateriale Terahertz, som udmærker sig ved at trække kulde til sig meget hurtigt. Faktisk kræver det kun ti sekunder i et glas isvand.

Udover den glødgivende og øjeblikkeligt opfriskende virkning virker Cryo-Tech Tool dulmende på inflammationstilstande i huden såsom akne og udbrud; det får porerne til at syne mindre pga. den sammentrækkende effekt, øjnene til at syne friskere og det kan endda stramme huden op, fordi ansigtsmuskulaturen aktiveres.

I modsætning til den kantede isterning matcher formen dine ansigtskonturer perfekt ligesom den runde kugle for enden af håndtaget er særligt beregnet til akupressur.

Hvis du også elsker beauty tools, kan vi varmt anbefale at tage et kig på den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...