I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Nu kan du endelig få strålende, friske øjne igen

Den har været udsolgt i hvad der føles som nærmest for evigt. Bright-lineren fra Kjær Weis som er noget nær et af de vigtigste produkter i vores makeuppung (sammen med highlighteren, blushen og brynpennen). Den får nemlig øjeblikkeligt øjnene til at stråle og syne langt friskere end de måske i virkeligheden lige er.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med bright-lineren, så kender du sandsynligvis dens forgænger – den hvide eyeliner, som var et kæmpehit i firserne, fordi den fik øjnene til at syne klarere og mere friske efter de mange og lange fester dengang. Men den efterlod også en hvid streg, så det var helt tydeligt, hvad der var gang i.

Ind kommer i stedet denne Bright-liner, der er et af mine yndlings-SOS-tip til at åbne øjnene og få dem til at syne klarere. Uden den hvide streg. Den har nemlig den dér perfekte lyse ferskenfarve, som også makeupartisterne bruger backstage, når de skal gøre modellerne klar til podiet. Farven kan ikke ses, når du bruger den, men gør alt arbejdet for dig. Den lysner, og så er den ferskenfarvede så viseligt designet, at den neutraliserer rødme.

Et ekstratip er, at den kan bruges som let concealer under øjnene og fx ved næseroden eller andre steder, hvor man kan være lidt rødmet.

Fik vi sagt, at den er tilbage lige her?<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...