I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sunday Treat (vi forærer dig en fin gave i dag)

Nogle gange er vi heldige at få fingre i lidt ekstra små gaver, som vi selvfølgelig fluks giver videre til jer. Der behøver ikke at være nogen anden grund end at solen skinner, det er søndag og det vil vi gerne fejre. Og hvad bedre at fejre lyset og foråret med end en af Amlys fine og yderst populære Face Mists, der giver fugt, pleje og nyt liv til en træt vinterhud.

Dette er ikke helt almindelige facemists. Det ved du, hvis du har prøvet dem.

Faktisk har jeg ikke prøvet lignende før. De stammer fra Amly, en vild blomstereng i East Sussex England, hvor vandet, der er rigt på sølv, er kendt for sine rensende og helende evner. Samtidig er de fyldt med økologiske blomster, urter og essentielle olier fra neroli, jasmin, rose otto, kamille og lindeblomst og tilføjet koncenteret, fugtgivende hyaluronsyre, kobberpeptider og planteprobiotika.

Det kan tydeligt mærkes, når du bruger dem. De føles mere som hudpleje end som mist, og huden bliver gennemfugtet, blød og med den smukkeste glød.

Elsker du dem allerede, så er det en oplagt mulighed for at få en travelsize (15 ml) til håndtasken, kufferten, weekendturen eller kontoret. Og kender du dem ikke, så er det en eminent mulighed for at gøre deres særlige bekendtskab (men vær klar til at blive afhængig).

For vi forærer dig en Amly Face Mist 15 ml med alle køb over 1.500  kr. Den fine Face Mist bliver automatisk lagt i din indkøbskurv, så længe lager haves (husk at opdatere din kurv, hvis du allerede har produkter gemt i den). Bliver den ikke automatisk lagt i kurven, er det, fordi vi ikke har flere tilbage.

Amly Face Mist 15 ml har en værdi af 200 kr.

Bemærk datoen på denne – det er søndag 26. februar 2023 og glæder kun denne dag. 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...