I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Big hair don’t care (og det bliver ikke mindre i 2021)

Når vi har masker på, må vi udfolde os selv skønhedsmæssigt på andre fronter, og ét af de steder, vi satte ind på skønhedsfronten i 2020 var håret. En sund hovedbund i balance og tilsvarende smukt og glansfuldt hår med masser af fylde, der kan gøre det lidt ud for den makeup vi ikke kan have på og den glød vi ikke kan vise frem. For mange endda med mere længde end normalt fordi frisøren har været lukket ned ad flere omgange.

Derfor har mange af os fået både håret og øjnene op for nye frisurer, og hårelastikker, hårbørster og volumenprodukter har fået nyt fokus. På den redaktionelle front, altså i magasiner og online, kan du forvente at se langt mere fyldigt, stort og glansfuldt 1980’er-hår, og på egen hjemmebane gør samme tendens sig gældende, blot på et mere dagligdags niveau.

Hos os ser vi et kæmpeboost i denne naturlige hårtrio som virkelig mange af jer har haft meget stor glæde af, men vi er absolut heller ikke blege for at hente lidt ekstra hjælp til fylden udefra (du finder vores hemmelighed til øjeblikkelig og synlig fylde og glans lige her<<)

Er det her, vi skal slutte af med at nævne den gode gamle devise om at jo større hår, jo mindre synes dine hofter?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...