I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det skal du også skrive dig bag øret i 2021

Advanced Blue Light Protection hedder en anden stor 2021-trend som du godt kan skrive dig bag øret. Hvis du læser med på vores platforme jævnligt, så har du måske allerede gjort det, for vi har mange gange skrevet om effekten af skærme på din hud.

Og nu hvor skærmarbejde for rigtig mange af os er mere reglen end undtagelsen er det blevet en udtalt trend. Ja, ikke selve skærmarbejdet forstås, men den skønhedsudfordring, der ligger i, at sidde foran en skærm hele dagen. Alt fra Zoom-møder til projekter klares online, med kort afstand til skærmen, så huden bliver tør og øjnene får ikke lov at vandre. Det gør vitterlig noget ved ens krop, og søvn ej at forglemme. Og denne type hjemmearbejde ser ikke ud til at blive mindre fremadrettet.

Jeg kalder det for ‘digital detox’, eksperterne kalder det for ‘advanced blue light protection’. For sidder du ofte foran en skærm (og ja, din telefon tæller med), så er der en vis sandsynlighed for at du oplever ubalancer i krop og hud, der i længden har samme skadelige virkninger som UV-stråler og forurening. Vi taler tørhed, der er svær at slippe af med, ubalancer i huden og et kedeligt skær.

Der kommer mange nye bud på produkter i øjeblikket. Vi holder os til den velkendte bestseller som vi har haft på hylderne længe, nemlig Digital Detox Silver Rich Mist, som vi varmt anbefaler netop til meget skærmarbejde. Den fine økologiske ansigtsmist indeholder, blandt meget andet, pink Himalayasalt og magnesiumsalte, der hjælper med at fjerne uønskede affaldsstoffer, mens den antioxidantrige marinealge (den alle taler om i skønhedsøjemed lige nu) og rødbedeekstrakt er fyldt med gode næringstoffer til din hud, der får den tilbage på ret køl in no time.

Den er også eminent hvis du generelt døjer med ubalancer og urenheder.

2 Kommentarer

 • Svar
  Susanne
  1. februar 2021 kl. 09:32

  Hvad står silver egentlig for i den amly

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   1. februar 2021 kl. 12:46

   Hej Susanne

   Tak for din hilsen. Det stammer fra Amly, den vilde blomstereng i East Sussex England, hvor Amly Botanicals stammer fra og hvor vandet, der er rigt på naturligt sølv, er kendt for sine rensende og helende evner.

   Samtidig er engen rig på økologiske blomster, urter og essentielle olier fra neroli, jasmin, rose otto, kamille, lindeblomst og meget mere der også bidrager til de helt særlige produkter som Amly har.

   De bedste hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...