I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi glæder os til at se dig og din makeuppung

Lad os bare sige det som det er. Kvinder er som egern, når det kommer til skønhedsprodukter.

I vores evige søgen efter den perfekte læbestift og cremen, der udøver mirakler har mange af os skabt en noget nær absurd overflod af skønhedsprodukter i skuffer, skabe og tasker, hvor de kan ligge i årevis og samle støv.

Det er ikke godt for noget.

Hverken din hud eller din glød (og nej, skønhedsprodukter holder ikke evigt og cremen, der var forkert, da du købte den, bliver ikke rigtig af at ligge).

Det får du med dig

Denne skønhedsevent giver dig, hvad du skal bruge, for at få ryddet ud én gang for alle. Med Charlotte ved roret får du alt at vide om, hvor længe produkter kan holde, hvilke du skal smide ud og hvilke der kan gemmes, og du får masser af tips til, hvordan en forkert øjencreme snildt kan bruges til meget andet.

Oven i købet får du mulighed for få kigget din makeuppung efter i sømmene, da hele teamet står klar til at hjælpe dig med den helt særlige – og for mange meget svære – kunst at smide det ud, der ikke kan bruges. Vi hjælper selvfølgelig også hjertens gerne med nye friske farver og cremer, der fornyer din glød.

Så medbring endelig din makeuppung.

Det foregår her

Det foregår altsammen i hyggelig og uformel atmosfære på vores fine loft i Kronprinsessegade 34 i København, hvor vi har dækket op med snacks og cider. Både uden alkohol og med alkohol til dem, der måtte have brug for en lille én til at skille sig af med produkter.

Med dig hjem får du både vores Spring Cleaning Manual og en fin gave med små skønhedssager, der kan give dig den så eftertragtede forårsglød.

Vælg mellem

Early Spring Cleaning Event tirsdag 25. april klokken 16.30-18,30

eller

Late Spring Cleaning Event tirsdag 25. april klokken 19.00-21.00

Der er 20 pladser pr. event, og det er først til mølle.

Du modtager en mail fra os med al info i god tid inden eventen, så alt du skal gøre her og nu er at sikre dig din plads – resten sørger vi for.

Vi glæder os.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...