I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Barm-contouring og andre (Golden Globe) historier

I går morges blev jeg interviewet af Karsten og Anders fra Radio 100 – om bryster. Det var klokken otte om morgenen og ja, så er man i gang med dagen. De havde læst en artikel i Søndagsavisen om, hvordan barmen udvikler sig gennem ens liv og ville i den henseende gerne give deres lyttere nogle tips til, hvordan den (barmen, altså) bliver mindre hængende. Det har jeg faktisk skrevet et helt kapitel om i min skønhedsbog Yummy Mummy, for er der ét sted i livet, hvor barmen virkelig bliver påvirket (udover når du løber uden sports-bh. Just don’t!), så er det under graviditet og amning.

Og der er ting, man kan gøre – læs blot kapitlet, der gælder alle, også dem, der ikke er gravide eller nybagte mødre – herunder mørk chokolade (jo, den er god nok), opstrammende barmprodukter (søg på Boob Job og Boob Tube, hvis du tør), dekolleté pads (det har jeg skrevet om her) og gode bh’er.

Det handler ikke om at øge størrelsen, men fastheden på barmen. Og formen. Faktisk var små, velsiddende barme en stor trend til Golden Globes forleden, hvor en lang række smukke Hollywoodstjerner var nedringede på den, i mine øjne, virkelig fine og sofistikerede måde. De havde i øvrigt gjort grundigt brug af en anden barmtrend lige nu, nemlig contouring, hvor du (eller din makeupartist, hvis du er Hollywoodstjerne) bruger lyse og mørke pudderfarver til at fremhæve rundingen og kavalergangen. Og så var der dem, der fik smurt hele overkroppen ind i Chanels dyreste ansigtscreme for at give barmen den rette glød. Det kan du også gøre efter, hvis du skulle have en sådan i overskud.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...