I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Bad dig i balance i 2021

Da vi tog Verdant Alchemys fine badesalte og badeolier på hylderne i sin tid handlede det netop om grundlægger Viviens egen vej til at bade sig i balance. Hun gik ned med stress i reklamebranchen og fandt sin vej med mineralske bade.

I lyset af et yderst stresset 2020 for rigtig mange af os er bade omend mere relevante, hvad enten der er tale om karbade, brusebade eller fodbade. Baderitualer er det nye (hjemme)spa til at berolige både krop, hud og sjæl, og vi søger på badesalte, badeopskrifter og baderitualer som aldrig før (selv sammenklappelige badekar er blevet en kæmpetrend for alle de, der kun har bruser derhjemme). Det spås kun at blive endnu mere i 2021.

Jeg har altid brugt bade som beroligelse og meditation (og også mere og i varmere vand end eksperter anbefaler, men hey, det er min guilty pleasure). Blandt mine favoritter hører Verdant Alchemys fineste økocertificerede produkter, som jeg bruger flittigt, men også vores eget Epsom Salt blandet med fx vores rosen-skønhedste eller hvad du ellers måtte have i skabet.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...