I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Og så er der noget der hedder MADE i 2021

Det er desværre ikke noget positivt eller kreativt over denne 2021-trend. MADE står for ‘mask associated dry eye’ og er en kedelig konsekvens af at bruge mundbind. Inden jul, hvor mange var iført mundbind ofte og meget i løbet af dagen, havde vi en del kunder, der fortalte om pludselige tørre øjne og øjenomgivelser, der udover at være generende også fik dem til at se unødigt trætte (og som følge også ældre) ud.

Der kan være flere grunde til de tørre øjne. Synteter og kemikalier i de mundbind, vi bruger. Papir eller stof der suger al fugt ud af huden. Tilsæt masser af skærmarbejde, og du har en udtørrende øjencocktail.

Heldigvis er stadig flere af os blevet gode til daglige gåture i frisk luft, der hjælper på alt. Også på øjnene. Derudover kan vi varmt anbefale disse effektive opstrammere som vitterlig gør en forskel:

  1. Den kølende øjen-roll-on fra Odacité med baobab, der mindsker trætte, hævede øjne og mørke rande. Morgen og aften.
  2. Vores egne kølende, opstrammende Rose Buds (eller Magic Mushrooms som de hedder her i 2021) der let køres over øjne og øjenområde, hvor de øjeblikkeligt opfrisker og mindsker træthed, irritation og hævelser (de er virkelig gode om morgenen også, hvis du har det med at vågne med såkaldte puffy eyes)
  3. Vi har kunder der hævder at denne te er det eneste, der hjælper på deres hævede øjne (og på væskeophobninger i kroppen i øvrigt).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...