I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Sweat it out

Flere har også spurgt om jeg ikke vil gentage mit ‘salt & peber-bad’ herinde, og det kommer fluks her. Opskriften på dette udrensende og muskelafslappende mirakelbad fik jeg fra den populære osteopat Vicky Vlachonis, som blandt andre Gwyneth Paltrow sværger til, og hun hævder, at det – udover effekten på hud og muskler – også har en beroligende effekt på din psyke.

Jeg er personligt stor fan af bade om aftenen – ikke mindst i øjeblikket, hvor det kan være en tiltrængt stund alene – og det er også om aftenen, at salt & peber-badet er relevant. Saltet udgøres af en kopfuld Epsom-salt og peberet af par dråber æterisk sort peber-olie (vær forsigtig med det, det er stærke sager) som du kommer i dit karbad, der gerne må være så varmt, som du kan holde det ud.

Hop i og slap af i krop og hoved i 10 minutters tid.

Tag badet når du kommer træt hjem fra arbejde, hvis du er ved at få kuller derhjemme eller blot har brug for et boost for at have overskud til hyggestunder med familien. Tag det når du trænger til at berolige dig selv i krop og sjæl, eller inden du skal sove for at sikre en dejlig søvn.

Det kan varmt anbefales!

Vi har det reneste Epsom-salt på hylderne hos os som jeg kunne finde (og jo, det er vigtigt at du vælger det reneste af slagsen, da kroppen optager op til 90% af saltene via huden)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...