I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Jeg introducerede Liz til øl og hun introducerede mig til Bvlgari

Oh, glæden ved fysiske events igen. Jeg slubrer det i mig (og vi holder også selv én i næste uge, med Amly, skulle du være gået glip af det). Hvor let, bekvemt og smart det end er at mødes online, så er den fysiske kontakt bare noget særligt.

Så i går aftes havde jeg takket ja til en lille intim event som Uffe Buchard inviterede til i forbindelse med åbningen af Bvlgaris nye flagship i København (hvor han i øvrigt fortalte om dengang han tog sin Bvlgari-ring af for at vaske hænder på et toilet i lufthavnen – og glemte at tage den på igen. Det er dét, man kan kalde en dyr lektie).

Jeg har været så heldig at deltage i flere events med den berømte italienske juveler gennem tiden. Den største oplevelse var en privat guidet tour på det smukke Palazzo delle Esposizioni i Rom i anledning af husets 125 år jubilæum, hvor Bvlgaris mest eksklusive smykker og samlerobjekter gennem tiden var samlet. Der var smykker fra Gina Lollobrigida, Sophia Loren og Ingrid Bergman, ja selv Elizabeth Taylor havde lånt sine dyrebare, private smykker til udstillingen dengang.

Især er Elizabeth Taylor kendt som nærmest et ikon for Bvlgari og er berømt for at udtale, at en af de største fordele ved at indspille filmen Cleopatra i Rom, var Bvlgaris udsøgte boutique som hun frekventerede flittigt under indspilningerne og bar i filmen. Det var også under indspilningerne, hun mødte Richard Burton og startede en af vor tids mest omtalte kærlighedsaffærer.

Han skulle efter sigende siden have sagt, at ’jeg introducerede Liz til øl, og hun introducerede mig til Bvlgari’.

Og sådan er der balance i alting (vi fik dog champagne i går, man skal jo fejre at vi kan holde events igen, og hvis jeg kan klare two in a row, så er der fest igen i aften på D’Angleterre for det italienske hus).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar