I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

A Little Something Extra

Alle, der kender os, ved, at vi om nogen gør os umage med at sende ordrer afsted med det samme (en kunde kaldte os sågar ‘hurtigere end Lucky Lukes skygge’). Derfor har vi det også lidt svært med de forsinkelser på pakker, som de kommende dages Tour de France alt andet lige kommer til at betyde.

Vi vil gerne holde vores udsøgte standard og vedlægger fluks et – virkelig – fint plaster på forsinkelsen i alle ordrer over 1.499 kr. i Tour de France-perioden fra i aften til søndag (så længe lager haves, vi har 100 af dem).

Det er, hvis vi selv skal sige det, den fineste sommergave med den fineste mini-mascara fra Westman Atelier, luksussample på Westman Atelier Clean Glow Trio, luksus-mini-blush i Blossoming fra Kjær Weis og den fineste Odacité Jasmin Body Oil i mini. Der er den yderst eftertragtede luksussample på Vintner’s Daughter Active Treatment Essence og en travelsize på Balm Balm Floral Rose Water. Dertil fine sachets på Muti C-Vitamin, Uka Deep & Light Scalp Cleanser og Ruhaku Clear Moist Lotion.

Det hele er pakket smukt i vores fine blomsternet – lige til din ferie.

A Little Something Extra-gaven tilføjes automatisk og synligt til din kurv, når du bestiller for 1.499 kr. eller over (har du varer liggende i kurven allerede fra tidligere, så opdatér kurven, så gaven bliver aktiveret).

Psst … Vi har fået masser af spændende (sommer)nyheder på hylderne som er lette at lade sig inspirere af. Dem finder du lige her<<

NOTE: Den sidste A Little Something Extra-gave røg i kurven til en kunde her lørdag sen eftermiddag, så der er desværre ikke flere tilbage. 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...