I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

A Day With Amly

Følger du med herinde eller på vores øvrige platforme, har du med sikkerhed hørt mig tale om Amlys farm lidt udenfor London. Om den fine biodynamiske eng i East Sussex, hvor alle Amlys produkter udspringer fra, der også inkluderer et mikrobryggeri, et æbleplantage, en bryllups-lade og en såkaldt glamping-plads med shelters og små husvogne, som er en virkelig fin (og lidt mere glamourøs) måde at campe på.

Hawthbush huser også høns og en hane, der vækker én om morgenen, samt to hunde og to katte, der forsvinder i engens høje græs, når de går tur (den ene kat tror, at den er en hund og følger troligt med hele vejen).

Når du laver te her, smager det helt fantastisk, fordi vandet er særligt rigt og kendt for sine rensende og helende evner. Samtidig dufter her af neroli, jasmin, rose, kamille, lindeblomst og hyldeblomster som tørrer i særlige net i solen.

Det er også alle disse ting, der er samlet i deres fine og helt særlige skønhedsprodukter.

Det var netop i anledning af et helt nyt Amly-produkt, at jeg netop har været på besøg derovre et par dage. Og udover at opleve både Amlys unikke Reawaken Facial (som vi lover at tage til Danmark til en event også), så var det en hel dag med soul soothing og natur.

Det nye produkt, som er indbegrebet af ovenstående, afslører jeg i morgen herinde.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...