I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Trend Alert: Tinted Manicures (og det er superlet)

Du behøver ikke at panik-gennemføre. Vi har bestilt rigtig mange Bubble Vvee hjem, så der skulle gerne være nok til alle, der gerne vil have det dér smukke, glansfulde healthy glow-look på neglene. Og så alligevel.

Vi bliver gang på gang overrasket over, hvor mange Bubble Vvee der ryger over disken hos os, og det gør de lige så hurtigt som vi stiller dem op. Det er tidens mest hypede og eftertragtede lak.

Eller som Vogue kalder det: Nail Glow eller Nail Tint, og sammenligner det med, hvad en lipgloss kan gøre for dine læber. Det er en af tidens helt store trends for uanset udgangspunktet for dine negle, så kommer de altid til at se velplejede, sunde og glansfulde ud med den. Det bliver de også inde under, for formlen er organisk og beriget med sesamolie, der plejer dine negle og neglebånd, mens du har den på.

Bubble Vvee er skabt i samarbejde med Virginie Dhello, der er en af Paris’ cooleste art directors og trendspotters for store modehuse som Chanel og Louis Vuitton. Og så er hun muse for Kure Bazaar, der har lanceret Bubble Vvee helt i Virginies stil (hun elsker pink og bruger i øvrigt også Westman Ateliers Baby Blush i den smukke pink Poppet).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...