I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Something (very) blue

Den er et af højdepunkterne i Amlys unikke Reawaken Facial Ritual. For mens du ligger på den varme, bløde briks og føler dig fuldstændig afslappet, bliver denne kølende, fugtende og opstrammende fugtmaske nærmest kærtegnet ind i din hud med bløde strøg. Derfor er maskepenslen en vigtig del af ritualet som du sagtens kan gøre efter hjemme.

Lukker du øjnene, er det næsten som at være på Amlys biodynamiske eng i East Sussex. Deep Blue Soothing Floral Hydra Mask er indbegrebet af Amly, og – hvis du spørger Lisa og Kerry selv – et af de produkter, der allermest udtrykker, hvad Amly handler om.

Masken indeholder da også en unik blanding af det nærmest magiske vand, der løber i en kilde under farmen, og de mest udsøgte af de vilde blomster, der vokser dér. De bliver plukket ved daggry og trækker i syv dage før de blandes til den dybe blå maske.

Vi taler niacinamid, sølv, biofermenteret hyaluron, oliven-squalane og mineralrigt vand, der tilsammen styrker hudens naturlige barriere, beroliger, heler og giver øjeblikkelig fugt i op til 72 timer.

En ‘flash mask’ kalder Amly den selv.

For trænger du til et hurtigt boost inden du skal ud, er det den, du skal række ud efter. Men ræk også ud efter den, når du trænger til en unik spaoplevelse hjemme. Du behøver på ingen måde være ekspert.

Træk vejret, snus ind og lad masken – og penslen – gøre arbejdet for dig.

PS: Vi forærer dig en Amly Facial Brush med lanceringen af masken her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...