I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

#7 Yummy Mummy

Det er jo det, jeg hele tiden har sagt. En graviditet skal få dig til at føle dig endnu mere som kvinde, ikke mindre, og ja, rød læbestift kan sagtens rime på nybagt mor (hvis det er dét, du føler for). Det er et af budskaberne i min Yummy Mummy-skønhedsbog, og nu er budskabet sågar nået til de internationale podier, hvor senest Karl Lagerfeld og Dolce & Gabbana lod gravide kvinder og nybagte mødre vise de seneste rober frem. At tage sig af sig selv og føle sig lækker og velplejet, også når man kun har fået tre timers søvn og står med babymos op af armene, har enorm betydning for ens selvværd, skriver Andrea Elisabeth Rudolph i bogens forord. Og faktum er 
– og det er videnskabeligt bevist – at tager du dig af dig selv og føler dig smuk og tilpas i din krop, så har du også et helt andet overskud til dine omgivelser, herunder din baby. For ikke at tale om det forbillede, du udgør for dit barn, ved at være en person, der er værd at tage sig af. Så ret blot ryggen og gå din egen catwalk, hvis du har lyst (og hent et gratis kapitel af bogen her, hvis du ikke allerede har gjort det). Dedicated to motherhood.

7 Kommentarer

 • Svar
  Natascha
  18. marts 2015 kl. 16:43

  Kære Charlotte.

  Jeg elsker din blog og alle dine skønne tips! Jeg skal til USA i næste uge og tænkte om du havde nogen USA beauty/skincare musthaves som du kan anbefale?

  Knus fra Natascha

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. marts 2015 kl. 11:01

  Kære Natascha,

  Mange tak for din hilsen, det er jeg virkelig glad for at høre. Hvor er du heldig med en tur til USA – hvor skal du mere præcist hen? Så kan det sagtens være, at jeg kan ryste et par tips ud af ærmet;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Natascha
  19. marts 2015 kl. 12:23

  Tusind tak for dit svar. Jeg skal til Miami!

  Bedste hilsner,
  Natascha

 • Svar
  HeLene
  21. marts 2015 kl. 11:29

  Det kunne jeg også godt tænke mig at høre om da min veninde tager til NY om et par uger og har lovet at være kurir. Hun kan sågar lade mig sende ting til hendes svigermor i the big apple på forhånd.
  Hvad synes du jeg absolut ikke skal gå glip af?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. marts 2015 kl. 13:03

  Hej Natascha,

  Undskyld sent svar, jeg håber ikke, at du er taget afsted. Det er temmelig længe siden, jeg har været i Miami og meget er sikkert ændret siden, men jeg mindes det som lidt af en spa-oase. Jeg fik en såkaldt ‘open-air’massage på The Standard Hotel og jeg kan huske, at jeg bookede en manicure på den glamurøse spa på Viceroy Miami (de andre ting var meget dyre). Den var Vogue også stor fan af på et tidspunkt. Mht. produkter, så har de en del mærker, der er baseret i Florida-området, som du kan kigge efter, og ellers finder du alt, hvad hjertet kan begære af mærker, som du allerede kender. Er du til de amerikanske mærker, fx Lauder, Clinique, Origins osv, så fås de en del billigere derovre.

  Rigtig god tur. Skriv endelig en kommentar, hvis du støder på noget spændende;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. marts 2015 kl. 13:05

  Helene, der ligger rigtig mange tips om skønhedsprodukter og -behandlinger i New York her på bloggen. Søg blot på ‘New York’ i søgefeltet i bloggens højre spalte. Derudover har jeg netop hørt om et nyt – øko, bæredygtigt – skønhedsunivers ved Chelsea, som er ‘the thing’ lige nu. Det hedder Cap Beauty. Måske du kunne være heldig at få noget med derfra.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeLene
  23. marts 2015 kl. 13:25

  Tak for dine tip Charlotte, jeg får fluks i gang med at søge efter produkter fra NY på bloggen-det havde jeg ikke tænkt over at jeg kunne! God mandag!

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...