I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg vil anbefale at få et par gækkebreve ud i en fart

For vi byder nemlig på et skønhedspåskeæg i denne påske. Og selv om chokoladeæg er et must (jeg har allerede spist indtil flere), så er store mængder chokolade ikke kendt for at give helt den samme glød som du med garanti får fra dette.

Og reelt kan det spises. For ingredienserne tæller kun de allerbedste superfoods lige nu. Fra Gotu Kola, grøn te, Echinea og ingefærrod til granatæble, figenkaktus og buriti, frugten som også kendes som Amazonas største skønhedshemmelighed. Din hud slubrer det også i sig.

Påskeægget er behørigt pakket i vores fine silkemakeuppung med håndtegnet blomsterprint af Helene Blanche fra Tapetcafé og indeholder to uimodståelige forårsbebudere fra Amly Botanicals:

Day Light Super-Fine Face Oil, der er vores populære – og prisbelønnede – ansigtsolie til alle, der ikke er vilde med følelsen af olie, men gerne vil have al den næring kun en olie kan give. Derudover taler vi naturligvis glød. Det er jo ikke for ingenting at den hedder ‘day light’ (hvis du ikke allerede kender ansigtsolien, kan du læse alt om den her)

City Screen Protective Face Serum, der allerede er gået hen og blevet noget af en gamechanger på hudplejefronten. Vi taler cellefornyelse, fugt, de-stress af huden, beskyttelse, glød og ikke mindst en signifikant reparation af stress fra stråling og forurening efter blot 48 timer. Det er også et eminent serum her til overgangen mellem kulde og forår, hvor huden let kommer ud af balance (du kan læse meget mere om serummet her)

Fordi det er påske, byder vi på Day Light-olien som en fin påskegave fra os (værdi 650 kr.), så du betaler udelukkende for makeuppung og serum. Medmindre du kan lokke andre til at forære dig det. Skynd dig at få sendt et hav af gækkebreve ud, så du forhåbentlig har påskeæg tilgode. Måske de kan slås sammen til ét stort.

Du kan vedlægge dette link til dit ønske-påskeæg.

Vær opmærksom på at vi kun har et begrænset antal og de sælges så længe lager haves.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...