I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#11 En matcha om dagen

Jeg skriver dette, mens jeg nyder en kop matcha te. Og det er jeg så ikke den eneste, der gør, for matcha er (endelig) blevet den trend, den fortjener at være. I New York udråbes den grønne te, der er kendt for at klare alt fra fedtforbrænding til at styrke immunforsvaret (ja, nogle går så langt som til at hævde, at den kan være med til at bekæmpe visse kræftsygdomme) som den mest populære drik lige nu. Og det popper op med matcha-barer som MatchaBar i Williamsburg, der var den første af slagsen til at specialisere sig i matcha (deres ‘iced matcha’ kan anbefales) og Matcha Americano i West Village, der serverer alt lige fra Matcha Latte til Matcha croissanter. Den bedste matcha får du dog i det japanske tehus Cha-An i East Village. Herhjemme begynder matchaen også at brede sig (jeg fik den fornyligt serveret hos Emmerys og du finder teposer med matcha stadig flere steder).

Jeg bladrede netop tilbage her på skønhedsbloggen og fandt opskriften på den perfekte af slagsen helt tilbage fra 2009 (find den her). Jeg fandt også opskriften på en matcha-smoothie (det er lige her) og ta-da, en Matcha Gin & Tonic, som selv New York kunne lære lidt af. Opskriften finder du her.

Og må vi på det varmeste anbefale at bruge denne til formålet – du får ikke bedre og mere velsmagende matcha.

4 Kommentarer

 • Svar
  Lærke Bjorholm
  19. juli 2015 kl. 23:20

  Hvor kan man købe alle tingene til Macha?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. juli 2015 kl. 23:23

  Hej Lærke,

  Du kan få det forskellige steder efterhånden. Mine favoritter er Sing Tehus og hos Naturesource.dk. Du finder links her:

  http://singtehus.dk/produkt-kategori/teudstyr-og-gaver/matcha-og-udstyr/
  http://www.naturesource.dk/index.php?cPath=164_199

  God fornøjelse, Charlotte

 • Svar
  HeLene
  20. juli 2015 kl. 08:56

  De har også lidt matcha og nogle attiraljer på magasin mad og vin, der køber jeg min clearspring matcha pulver som jeg er meget glad for!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. juli 2015 kl. 11:52

  Tak for tip, HeLene, og ja, det er efterhånden ved at brede sig langt udover helsekostbutikkerne. Heldigvis. Jeg synes også, at jeg så matcha i Matas på et tidspunkt.

  Jeg er også glad for Clearspring – det er faktisk Naturesource, der forhandler dem, så du kan også købe dem direkte i deres onlineshop på nettet.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...