I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

You’re never really dressed without a smile

Jo, tandpasta er også skønhed. For sandheden er, at sunde og strålende hvide tænder (mere end nogen creme) kan tage år af din alder. Skal vi blive i Barbie-hypen, så må det også siges at være et af hendes bedste skønhedstricks.

Ofte går vi op i, hvordan huden ser ud eller håret sidder, men rent faktisk er munden gået hen og blevet skønhedsbranchens nye hotspot, og smukke, hvide tænder er blevet et antiage-symbol på lige med antirynkecremer og opstrammende lotions.

I udlandet ses et stadigt stigende antal tandspaer (jo, det hedder det), dedikeret udelukkende til tænder og mundhygiejne, og markedet for gør-det-selv-produkter, der kan gøre tænderne hvidere, vokser støt. Du ser det dagligt på de sociale medier, hvor tænderne glimter om kap med lyset på diverse Instastories.

Det er dog ikke dem alle, der er lige sunde. Produkterne, forstås. Mange indeholder suspekte slibemidler, kemikalier og optisk hvidt, som de færreste ønsker at komme i munden.

Det behøver du heller ikke.

Der findes nemlig rigtig fine alternativer, der gør arbejdet for dig. Vores favorit er Lebons fine Le White-tandpasta, som i stedet for slibemidler og SLS, bruger papaya og grøn te-ekstrakt.

Papaya er også en kendt ingrediens i cremer, der skal give et mere ensartet skær til huden, mens grøn te-ekstrakt i studier har vist at have en lignende virkning à la flour, blot uden de kedelige bivirkninger.

Faste kunder hos os, der bruger Le White jævnligt, kan decideret se det smukke, hvide resultat på tænderne, så tag det ikke kun fra vores mund.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...