I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Workspace Wellness

Jo, det er er noget, der hedder. Med stadig flere der arbejder hjemme fra tid til anden har arbejdspladsen fået et nyt fokus. For hjemme kan du selv vælge, hvilken te, der skal på kanden, og hvilken stemning, der skal være i rummet.

Allerhelst skal det indgyde ro, men ikke af den afslappende, men i stedet den produktive slags. Du skal alt andet lige helst blive ved din læst og ikke kaste dig over vasketøj, sofa eller bøgerne i bogreolen.

Vi tyer til Amly i den henseende. Deres mists og essentielle olier er uovertrufne. Favoritterne er det fine krystalsæt med duften Ground, der renser luften omkring dig og er god mod følelsen af arbejdsstress. Samtidig er noterne kendt for at virke opmuntrende og klarende på hjernen.

Og så er Digital Detox den perfekte mist at have på arbejdsbordet ved siden af din computer. Ligesom Ground virker den klarende og energigivende, men det er ikke det hele. Den beskytter også din hud mod blåt lys fra computeren og mod, hvad der efter de sidste par år er blevet kendt som ‘screen fatigue’ og ‘screen pollution’. Det har nemlig en indflydelse på din hud at sidde foran skærmen en hel dag.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...