I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Women are Giving up Botox for Facial Massage

Sådan lød det for nylig i en stor artikel i det amerikanske magasin Harper’s Bazaar. Den handlede (naturligvis) i høj grad om kinesiske massagemetoder som Gua Sha og ansigtsruller, som kan fjerne dine bekymringsrynker, kragetæer og ansigtsspændinger på naturlig og behagelig vis. Det har de således også fået øjnene op for i USA, hvor injektioner ellers for mange er hverdagskost.

For det virker vitterlig.

I artiklen fremhæves den klassiske sorte Gua Sha-sten af som de professionelle behandlere benytter sig af. Det er også den, vi har valgt at have hos os og som tusindvis af jer allerede er i gang med. Det er denne, hvis du skulle få lyst til at være med på bølgen (og ja, Hollywoods hotteste Gua Sha-behandler bruger også netop denne version til sine celebre kunder).

Eller … vent lige et øjeblik.

Det er nemlig kommet en ny metode indenfor den del af skønhedsverdenen, der handler om kinesiske massagemetoder. Den – eller de, for der er to – er hovedsageligt beregnet til øjenområdet, hvor de køler, mindsker hævelser og mørke rande (og pollen-øjne!), men kan lige så vel bruges i resten af ansigtet også, hvor de er virkelig dejlige at bruge synkront. Og så er de virkelig lette at bruge. For alle.

De kaldes for Rose Buds (rosenknopper).

Få alt at vide om dem her i denne video, jeg netop har lagt op. Og find dem lige her. 

Du finder dem lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...