I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

ILOVEBEAUTYboksen kommer op i morgen

Måske har du allerede fået et lille smugkig på, hvad morgendagens ILOVEBEAUTYboks handler om. Jeg lagde en lille teaser op i går i Stories på Instagram som du fluks kan se her, hvis du skulle have glippet den.

Den adresserer noget, som mange af jer har spurgt ind til, nemlig den dér meget lidt spændende oplevelse, det kan være, når man skal lufte sine bare ben de første par gange efter måneder med uld og lange bukser. Du ved, blege, tørre, matte ben, der lyser op på den helt forkerte måde.

Det laver vi om på nu. For fra næste uge bliver det sommer og så er du klar.

ILOVEBEAUTYboksen har nemlig fået titlen I Love My Legs, og den indeholder alt, du har brug for til at få benene lynhurtigt i form. Økologisk-certificeret sugaring (jo, det er langt lettere end du tro og holder 2-3 uger), hammam-te til fodbadet, lavendelolie til trætte lægge (og urolige natteben), bodycreme med sheasmør til at give liv til huden og opfriskende fodcreme til at give kærlighed til fødderne. Der er også en glow oil til at give glød og så er der vores bestseller-neglelak til fødderne.

Men du skal selvfølgelig have et direkte kig ned i beautyboksen og både se og høre præcis, hvad vi har fyldt i den. Det får du i videoen lige her.

Beautyboksen kommer op i morgen formiddag. Præcis hvornår kan du læse i vores nyhedsbrev, så tjek fluks din indbakke fra klokken 13.

Jeg håber den falder i smag.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar