I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

I går blev jeg interviewet til Radio Nova – om vinterhud

I går blev jeg interviewet til Radio Novas program Aftenklubben – om alt lige fra tør vinterhud til sprukne læber og statisk elektrisk hår. For akkurat som Christina, der var vært på programmet, døjer rigtig mange med netop disse ting i øjeblikket. Det er der ikke noget at sige til. For når vi bevæger os fra morgenkulde til kunstig indevarme og tilbage igen, så har huden svært ved at følge med. Resultatet er tørre pletter, rødme og makeup, der ikke rigtig vil sidde. Heldigvis er der råd for det. Sørg først og fremmest for at dine renseprodukter er helt milde for tør hud starter allerede dér. Brug gode olier til ansigtet (ja, Vintner’s Daughter er netop kommet tilbage på hylderne i min lille skønhedspavillon og i min skønhedswebshop og jeg kan ikke anbefale den nok) og husk derudover at indtage nogle gode olier som kokosolie eller omegaolie og at drikke ekstra meget vand. Skønhed kommer vitterlig indefra, og den fine tendens skriver jeg meget mere om i denne uge (jeg har nemlig fået nogle virkelig fine produkter på hylderne som rigtig mange af jer kan få glæde af). De tørre læber – et no go under misteltenen – skrev jeg om i indlægget i går (jep, lipscrub og masser af lipbalm og du er klar til at kysse) og dét med det statisk elektriske hår, når du smider huen, det løser vi lige her

Til gengæld kan det anbefales at være med i dette års julekalender, og når du nu har fået vinterhuden tilbage i form, så vil præmien bag dagens låge sidde så smukt på din hud. Det er lige her<<

5 Kommentarer

 • Svar
  Lone H
  6. december 2016 kl. 20:30

  Er det muligt at høre programmet noget sted ? Det lyder som der måske var et par fif jeg kunne bruge her i kulden.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. december 2016 kl. 22:57

  Hej Lone, indimellem lægger de programmerne op som podcasts inde på Novas hjemmeside, men jeg ved ikke om dette kommer op. Jeg har lavet et lille resume af tips i indlægget, men det er selvfølgelig lidt forkortet.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. december 2016 kl. 15:10

  Hej Lone, jeg har netop ladet mig fortælle, at du kan finde mit indslag på nedenstående podcast med hele udsendelsen den 7. december:

  http://www.radioplay.dk/nova/aftenklubben

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Kristiane
  7. december 2016 kl. 18:37

  Kære Charlotte,
  Jeg har ledt med lys og lygte efter Muti night creme i din webshop. Kan den købes i din butik, og hvad er i så fald prisen?
  På forhånd mange tak. Mange hilsner, Kristiane

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. december 2016 kl. 18:44

  Kære Kristiane,

  Tak for din hilsen, og ja, du kan absolut købe MUTI (hele serien) i min pavillon. Den koster 370 kr. At den ikke ligger i min webshop, handler ret og slet om, at vi har haft så travlt, så vi ikke har kunnet følge med. Men vi skal nok komme efter det snarest.

  Hvis du ikke har mulighed for at komme ned forbi pavillonen (i denne uge har vi åbent torsdag og fredag fra 11-17), så smid os en mail til hello@ilovebeauty.dk, så finder vi en løsning.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...