I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Winter. Spring. Summer. Or Fall.

For nogle år siden købte min kæreste denne fine røgelse med hjem til mig fra London. Han havde fundet på en interiørmesse og tænkte at både det, og parret, bag var lige i min ånd. De var netop startet op og det var deres første fremvisning i Europa.

Han havde ret.

Selv om jeg normalt ikke er den store røgelsesfan, så er Oimu på alle måder fuldstændig uimodståelig med de små fine porcelænsholdere, de illustrerede æsker og brevene med røgelse.

Alle dufte er milde og meget anderledes end alt andet røgelse, jeg har prøvet. De dufter af forskellige træsorter med fyrretræ, elmetræ og sandeltræ, som vi elsker.

Når det blot står fremme til pynt, giver det stadig en mild og behagelig duft i rummet, og alt er håndlavet, bæredygtigt og bliver brugt til sidste del og dråbe. Det kaldes også for zero waste.

Måske kender du dem allerede fra dengang, hvor vi satte deres første lille røgelsessæt på vores messinghylder. Nu har vi taget kollektionen af deres fine røgelse ind, opdelt i sæsoner og dufte.

Især er Winter i høj kurs lige nu, som en del af en lille årstidsserie af fine røgelser, der følger årets gang. Det er et emne, vi altid er optaget af hos os, årstidernes skiften og hvordan de påvirker os. Her kan dufte noget helt særligt for at balancere humør og stemning.

Sæt den blot i en af de fine holdere, som vi også har taget ind, og nyd den milde duft og den rolige stemning.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...