I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

What a little moonlight can do

Min allerførste fascination af denne parfume kom udelukkende af navnet. En måneskinsduft, hvem drømmer ikke om det? Da jeg gik nærmere ind i det, faldt jeg med det samme for historien om, at alle Walden-parfumer er opkaldt efter Henry David Thoreaus 200 år gamle bogværk – Walden – der er lige dele meditation og håndbog i at leve enkelt i harmoni med naturen. Parfumen er i samme ånd 100% naturlig og håndlavet med kun med de fineste absolutes og essentielle olier.

Men det var duften, der vandt mig over.

Det er mange år siden, jeg har duftet til en ægte chypre-parfume, en af de smukkeste duftfamilier overhovedet (tænk originale dufter Chypre Coty, Miss Dior, Guerlain Mitsouko og Chanel Cristalle). De er gået i glemmebogen i den kommercielle parfumeverden og det er en kæmpeskam. For mig er chypre lig med Paris. Feminin, sofistikeret, flirtende og chik.

Tilføj blot et touch af naturens kraft og lidt af månens mystik, og voila, så har du essencen af See the Moonlight.

Vi er faldet pladask for den. Det er de af jer, der har været forbi os i skønhedspavillonen og få et hemmeligt pift af den, også.

Kig forbi os i pavillonen og prøv den. Vi har lørdagsåbent i dag fra 11-15, hvis du er på Kongens Have-kanter.

Vi har den selvfølgelig også online (og i øvrigt til en overraskende rimelig pris for en 100% naturlig parfume af de fineste ingredienser). Se med her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...